Tweedehands heftrucks

Wilt u graag wat kosten besparen binnen uw bedrijf, maar heeft u toch nieuwe apparatuur nodig? Een goede optie om kosten te besparen is het aanschaffen van tweedehands heftrucks.

In de kwaliteit doen tweedehands heftrucks niet onder voor nieuwe, maar de prijs is vele malen gunstiger. Wilt u graag tweedehands heftrucks kopen, dan bent u bij Prins Maasdijk aan het juiste adres. We hebben tweedehands heftrucks in het assortiment van verschillende merken, op verschillende brandstoffen en met verschillende opties. Afhankelijk van uw wensen vindt u bij ons tussen de tweedehands heftrucks altijd een heftruck die past bij uw wensen.

U kunt de verschillende heftrucks bekijken op de pagina Voorraad Machines. U bent natuurlijk van harte welkom om de tweedehands heftrucks in onze showroom te komen bekijken, we staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u uw vragen stellen via ons contactformulier, de email info@prinsmaasdijk.nl, of u kunt bellen naar 0174 51 62 40.

Advies 
nodig?

Neem contact op