E-power® neemt stroom aggregaten divisie van Prins Maasdijk over

De groep van Prins bedrijven focust zich al tientallen jaren op Intern transport materieel, dieselmotoren en generator sets. Vanwege de stormachtige groei, zeker in de laatste jaren, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de afdeling Generatoren beter tot zijn recht zou komen in een zelfstandige omgeving. De toekomstige groei van deze productgroep kan hier veel beter gewaarborgd worden

 

Afgelopen jaar zijn wij dan ook met E-power in contact getreden en zijn tot de overeenstemming gekomen dat zij de activiteiten met betrekking tot deze productgroep overnemen. E-power is een grote fabrikant van stroomgroepen in België en heeft daarvoor nu een eigen Nederlandse vertegenwoordiging opgezet. De verkoper van de afdeling generatoren van Prins, Damy Barendsen, is in dienst getreden van E-Power en zal gewoon de contactpersoon blijven.

 

In een overgangsfase zal Prins wel de service, reparatie en onderhoud blijven doen aan door haar geleverde generatorsets. E-power zal deze, net  als de onderdelenvoorziening, zelf later ter hand nemen.

 

Contactgegevens E-Power in Nederland:

              

Damy Barendse  +31 (0) 6 13 03 56 62

 

Prins kan zich nu volledig richten op heftrucks, palletwagens, dieselmotoren en andere machines.