56KW

De compacte dieselmotoren van Kubota met een vermogen van 56kW, behoren tot het topsegment van de wereld. De Kubota motoren onderscheiden zich door hoge prestaties, energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Kubota heeft altijd de hoogste prioriteit gegeven aan milieuvriendelijkheid en ervoor gezorgd dat de motoren voldoen aan de laatst geldende emissie eisen. Kubota paste al roetfilters toe voordat dit verplicht was en heeft hierdoor erg veel kennis en ervaring opgedaan. Sinds 2019 is voor non road mobiel machinery de nieuwe Europese emissie norm, stage 5 (V), van kracht. Alle motoren moeten aan deze norm voldoen, waarbij vanaf 19kW een roetfilter (DPF) verplicht is. Bij Prins Maasdijk hebben we milieuvriendelijkheid hoog op onze prioriteitenlijst staan. Alle Kubota motoren tot 56kW voldoen dan ook aan stage 5 (V), zonder dat er een SCR systeem (ad blue systeem) nodig is. Hierdoor zijn 56kW motoren een belangrijke vermogensgrens en een slimme keus. Kubota heeft een breed scala aan compacte stage V motoren t/m 56kW, bovendien kunnen we bij Prins Maasdijk veel stage 5 motoren t/m 56kW uit voorraad leveren.

Prins Maasdijk biedt een hoogwaardig range aan industriemotoren. Zo vindt u bij ons altijd een geschikte oplossing. De motoren zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Er is ook een ruime keuze aan vermogensuitvoeringen tot een vermogen van 155kW. Laat u door onze adviseurs goed voorlichten over de beste motor voor uw situatie. Wij hebben veel kennis en kunde in huis.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Het Hart Van De Machine

De motor is het hart van een machine. Als dat een motor van Kubota is, dan weet u zeker dat het hart lang mee zal gaan en goed blijft lopen. Prins Maasdijk is dan ook een trotse importeur van de motoren van Kubota. Daarvoor hebben we een eigen divisie, Prins Motoren bv. Hier komen kwaliteit en kennis samen en zo kunnen wij u altijd het beste helpen. Omdat wij importeur zijn van motoren met verschillende vermogens klasse, waaronder die met een vermogen van 56kW of meer, bieden wij machinefabrikanten de mogelijkheid om snel kennis te maken met een echte Kubota motor in hun machine.

Toepassingen

Prins Maasdijk heeft een grote voorraad nieuwe dieselmotoren, benzinemotoren en gasmotoren, die allemaal voldoen aan de laatste emissievoorschriften. Of u nu op zoek bent naar een motor met 6kW of met een vermogen van 56kW of meer, wij kunnen u helpen. Kubota is één van de meest ervaren non-road motoren fabrikanten, op het gebied van DPF roetfilter systemen. Kubota gebruikt hierbij automatische regeneratie van roetfilters, en zult u niets merken van de regeneratie bij normaal dagelijks gebruik. Daardoor kunnen deze motoren toegepast worden in bijna alle toepassingsgebieden. Wilt u liever een motor met minder vermogen? De Kubota motoren tot en met 19kW kunnen aan de strenge stage 5 emissie norm voldoen, zonder roetfilter.

Daarnaast hebben we ook een enorme voorraad aan de benodigde originele Kubota onderdelen. U bent er dus van verzekerd dat we u snel van dienst kunnen zijn. Kubota motoren worden voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld voor het samenstellen van generatorsets. Ook voor deze generatorsets kunt u terecht bij Prins Maasdijk. Het assortiment aggregaten stopt niet bij de toepassingen voor de bouwplaats, maar gaat verder tot noodstroomvoorzieningen voor bijvoorbeeld distributiecentra, ziekenhuizen en datacenters. Al jarenlang is Prins Maasdijk de importeur van Kubota dieselmotoren. Deze vinden hun weg naar allerlei machinefabrikanten in binnen- en buitenland. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en bent u op zoek naar een motor met een vermogen tot en met 56kw of meer? Prins Motoren is het aanspreekpunt voor Kubota motoren voor industriële toepassingen. Wij staan graag voor u klaar.