Elektrische heftruck

Onmisbaar in een magazijn en werkplaats om pallets van A naar B te brengen binnen uw bedrijf. Natuurlijk hebben we het dan over een heftruck. Het is één van de intern transportmiddelen die niet mag ontbreken binnen uw bedrijf.

Er zijn verschillende dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u een heftruck gaat kopen. In de eerste plaats gaat het om veiligheid van uw medewerkers. Zij moeten veilig met de heftruck kunnen rijden én ze moeten geen last hebben van de uitstoot van bijvoorbeeld uitlaatgassen. Er zijn namelijk nog heftrucks op diesel en LPG, maar tegenwoordig heeft ook de elektrische heftruck zijn intrede gemaakt.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Prins Elektro Heftruck

Al jarenlang produceren we bij Prins Maasdijk onze eigen heftrucks. Inmiddels hebben we ook een elektrische heftruck in ons assortiment opgenomen. Voor toepassingen waar uitlaatgassen niet gewenst zijn, biedt de elektrische aangedreven heftruck van Prins Maasdijk de oplossing. Geen uitstoot, geen lawaai en net zo veilig als al onze andere heftrucks.

De Prins Elektro is er in twee varianten: één met 750 kilogram hefvermogen en één met 1.000 kilogram. In beide heftrucks zit een grote batterij zodat u er extra lang mee kunt rijden binnen uw bedrijf.

Nieuw Of Gebruikt?

Bij Prins Maasdijk kunt u niet alleen een nieuwe elektrische heftruck kopen. We hebben ook een ruim assortiment aan occasions voor u klaar staan. Van heftruck tot pompwagen van diverse gerenommeerde merken. In onze showroom kunt u alle beschikbare modellen met eigen ogen komen bekijken. Net als de nieuwe machines natuurlijk. Het voordeel van een gebruikte, al dan niet elektrische, heftruck is dat deze over het algemeen een stuk vriendelijker geprijsd is. Ideaal dus voor organisaties die een kleiner budget hebben.

 

Of Ga Huren!

Bent u op dit moment op zoek naar een tijdelijke oplossing voor intern transport binnen uw bedrijf? Ook daarvoor kunt u bij Prins Maasdijk terecht. We hebben een verhuurvloot van maar liefst 800 machines voor u klaar staan. Dankzij ons eigen transport kunnen we ervoor zorgen dat de benodigde machine op het juiste moment bij u wordt bezorgd.

Interesse?

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over het kopen van een elektrische heftruck of één van onze andere producten.