Vorkheftruck

In een magazijn of werkplaats mag een vorkheftruck niet ontbreken. Dit transportmiddel is onmisbaar in het dagelijkse werk om pallets met producten, goederen en andere spullen te verplaatsen van A naar B binnen het bedrijf.

Advies 
nodig?

Neem contact op

CESAB En Prins Vorkheftruck

Wanneer u op zoek bent naar een goede en betrouwbare vorkheftruck, dan bent u bij Prins Maasdijk aan het juiste adres. Al decennia lang zijn we leverancier van interne transportmiddelen. Het vinden van de juiste oplossingen voor onze klanten is daarbij het belangrijkste voor ons. Dankzij de combinatie van onze samenwerking met CESAB en onze eigen Prins heftrucks, kunnen we altijd een passende oplossing bieden voor elke klant.

Al jarenlang zijn we leverancier van het merk CESAB. Hiermee profiteert u als klant van de expertise van een erkende producent en de betrouwbaarheid van een lokale partner. Door die krachten te bundelen weet u zeker dat u altijd een goede, betrouwbare en veilige vorkheftruck binnen uw bedrijf heeft rondrijden.

Daarnaast produceren we ook al jaren onze eigen Prins heftrucks. Uitstekende kwaliteit, volgens de laatste veiligheidsregels en betrouwbaar. Drie redenen dus om een vorkheftruck bij Prins Maasdijk te kopen.

Nieuw Of Gebruikt?

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een gloednieuwe vorkheftruck, maar we kunnen ons voorstellen dat het budget niet altijd toereikend is om direct een nieuwe te kopen. Daarom hebben we ook altijd een ruim assortiment aan occasions voor u klaar staan. Het voordeel is dat deze over het algemeen een stuk vriendelijker geprijsd zijn. In onze showroom kunt u zowel de nieuwe als de gebruikte vorkheftrucks bekijken.

Bent u op dit moment op zoek naar een tijdelijke oplossing? Ook daarvoor kunt u bij Prins Maasdijk terecht. Bij ons kunt u namelijk ook een vorkheftruck huren. Onze verhuurvloot telt maar liefst 800 machines, zodat er altijd wel één voor u klaar staat. Of u nu voor kortere of langere termijn wilt huren, alles is mogelijk.

 

Interesse?

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over het kopen van een elektrische heftruck of één van onze andere producten.