Efficiënt preventief Onderhoud

Uw bedrijf draait op de soepele werking van Hef- en magazijntrucks. Storingen kunnen echter elk moment opduiken en uw productiviteit in gevaar brengen.

De Prins Holland groep rekent het tot haar verantwoordelijkheid om haar klanten te helpen op een zo veilig mogelijke manier met de machines te werken.

Onze toegewijde vakmensen staan elke dag paraat om u hoogwaardige service en kwaliteit te garanderen. Onze monteurs zijn niet alleen gecertificeerde keurmeesters, maar ook VCA-gevertificeerd, wat extra gemoedsrust biedt wat betreft veilgheid en professionaliteit.

Neem contact op

  • vakbekwame monteurs voor uw intern transportvloot;
  • service en onderdelen voor alle merken;
  • gespecialiseerd in Toyota/BT, Cesab en Prins Tiger
  • 24/7 bij u om de hoek;
  • vervangend materieel;
  • service oplossingen op maat.

Prins Maasdijk is gespecialiseerd in het keuren van uw arbeidsmiddelen volgens de normen van de VA-keur. VA staat voor Veiligheid Arbeidsmiddelen. Veiligheid De VA-keur is per 1 januari 2016 een nieuwe veiligheidskeuring en komt voort uit de VEBIT en COM-keur. De VA-keur is een overkoepelend orgaan dat bedrijven certificeert om volgens de door hen opgestelde normen te keuren. Indien uw machine is voorzien van een VA-keurmerk wordt hiermee aangegeven dat deze door een deskundige op alle veiligheidspunten goed bevonden is.

Van Geel Heftrucks, uw toegewijde partner voor gespecialiseerde BMW-T keuringen. Wij begrijpen het belang van veiligheid en efficiëntie in uw heftruckvloot en zijn er trots op u diepgaande expertise op dit gebied aan te bieden. Onze hoogopgeleidde technice zijn getraind en ervaren in het uitvoeren van BMW-t keuringen voor uw intern transport. Ze kennen de complexiteit van deze machines en begrijpen de cruciale rol die ze spelen in uw bedrijfsvoering.