Palletwagen kopen

Heeft u een magazijn of werkplaats waar u vaak met pallets moet rijden of deze moet verplaatsen? Maak dan gebruik van een palletwagen. Hiermee kunt u eenvoudig pallets met producten van A naar B verplaatsen binnen uw bedrijf.

Welke Palletwagen Kiest U?

Wanneer u besluit om een palletwagen te kopen, dan heeft u een aantal mogelijkheden. In de eerste plaats kunt u kiezen voor een hand palletwagen of één met een elektromotor. De hand palletwagen is de bekende wagen die je zelf met de hand moet bedienen om de lepels in hoogte te verzetten en om de wagen te kunnen verrijden. Daarnaast heb je de elektro palletwagen. Wat gelijk opvalt is het ergonomische design. De wagen is maar 66 centimeter breed en kan toch met gemak tot 2.000 kilogram tillen.

Daarnaast heeft u ook nog de keuze om een nieuwe óf gebruikte palletwagen te kopen. Het voordeel van een gebruikte palletwagen is dat de prijs over het algemeen een stuk vriendelijker is. Bovendien doen ze echt niet onder voor een nieuwe palletwagen.

Prins Maasdijk Voor Elke Palletwagen

Welke palletwagen u ook gaat kopen, bij Prins Maasdijk bent u altijd aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van diverse gerenommeerde merken op het gebied heftrucks en magazijntrucks. Bovendien produceren we ook al jarenlang onze eigen Prins heftruck. In onze showroom kunt u zowel de gebruikte als de nieuwe palletwagens met eigen ogen komen bekijken.

 

Voor Alle Logistieke Oplossingen

Prins Maasdijk biedt allerlei logistieke oplossingen voor elk magazijn. Of er nu horizontaal of verticaal vervoer nodig is, bij ons vindt u de oplossing. Ook als u op dit moment nog geen palletwagen wilt kopen, maar op zoek bent naar een tijdelijke oplossing. Daarom kunt u bij ons ook een machine huren. We hebben meer dan 800 machines klaar staan die voor kortere en langere tijd gehuurd kunnen worden. Dankzij ons eigen transport zorgen we ervoor dat de door u benodigde machine op het juiste moment voor u klaar staat.

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Of wilt u eerst meer informatie voor dat u een palletwagen gaat kopen? Neem dan contact met ons op.