Pompwagen kopen

In een magazijn of werkplaats zijn verschillende interne transportmiddelen onmisbaar. Voor het verplaatsen van pallets vol met producten, gereedschap en andere spullen mogen bijvoorbeeld een vorkheftruck en pompwagen niet ontbreken.

Wat Voor Pompwagen Wilt U Kopen?

Wanneer u besluit om een pompwagen te kopen, dan heeft u verschillende mogelijkheden. De eerste keuze die u moet maken, is voor de bediening. U kunt namelijk kiezen voor een handbediening of een elektronische bediening. De hand pompwagen is wellicht de bekendste van de twee. Hiermee pompt u zelf om de lepels in hoogte te verzetten en om met de wagen te kunnen verrijden.

De andere is de elektro pompwagen. Deze wordt bestuurd met een elektromotor. Het eerste wat opvalt wanneer u deze pompwagen gaat kopen, is het ergonomische ontwerp. De pompwagen is slechts 66 centimeter breed en kan toch makkelijk tot maar liefst 2.000 kilogram tillen. Door de elektronische bediening kan in principe iedereen deze pompwagen gebruiken.

Nieuw Of Gebruikt?

Tegenwoordig kunt u er ook voor kiezen om niet direct een nieuwe pompwagen te kopen, maar om eerst een gebruikte aan te schaffen. Het voordeel is dat deze over het algemeen een stuk vriendelijker geprijsd is. Ideaal dus voor bedrijven met een kleiner budget. Bovendien doet een gebruikte pompwagen echt niet meer onder voor een nieuwe.

Waar u ook voor kiest, bij Prins Maasdijk bent u altijd aan het juiste adres. In onze showroom hebben we een ruim assortiment van diverse nieuwe en gebruikte pompwagens voor u klaar staan. Maak een afspraak om de machines met eigen ogen te komen bekijken.

Ook Voor Verhuur

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor uw intern transport? Prins Maasdijk biedt u ook de mogelijkheid om een pompwagen te huren. Onze verhuurvloot telt maar liefst 800 machines en dankzij ons eigen transport zorgen we ervoor dat de benodigde machine op het juiste moment bij u bezorgd wordt. Zowel voor kortere als langere verhuur kunnen we u helpen.

Interesse?

Wilt u meer weten over Prins Maasdijk, onze producten en service voordat u een pompwagen gaat kopen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag weer veilig op weg binnen uw eigen bedrijf.