Stage 5 motoren

Stage 5 motoren zijn verkrijgbaar bij Prins Maasdijk. Wij zijn namelijk de trotse importeur van de motoren van Kubota. Deze compacte stage 5 motoren behoren tot het topsegment van de wereld. Ze voldoen aan de laatste milieu- en emissie-eisen. Stage 5 motoren zijn schoner dan andere motoren en stoten minder schadelijke stoffen uit. Maar dat betekent niet dat ze inboeten aan vermogen. Kubota is wat dat betreft een echte voorloper. De stage 5 motoren onderscheiden zich door hoge prestaties, milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid. Kubota heeft altijd de hoogste prioriteit gegeven aan milieuvriendelijkheid en ervoor gezorgd dat de motoren voldoen aan de laatst geldende emissie eisen. Kubota paste al roetfilters toe voordat dit verplicht was en heeft hier dan ook erg veel kennis en ervaring mee opgedaan.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Uiteraard voldoen alle Kubota motoren aan stage 5. Vanaf 2019 is deze nieuwe Europese norm voor non road mobile machinery van kracht (NRMM). Vanaf 19kW is een roetfilter (DPF) verplicht, Kubota motoren tot 19kW kunnen aan deze strenge emissie norm voldoen zonder roetfilter. Kubota is tevens één van de meest ervaren fabrikanten van non road motoren op het gebied van DPF roetfilter systemen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van automatische regeneratie van roetfilters, wat ervoor zorgt dat Kubota motoren in bijna alle toepassingsgebieden toegepast kunnen worden en zult u niets merken van de regeneratie bij het dagelijks gebruik.

Verder voldoen alle Kubota stage 5 motoren aan de norm, zonder dat er een SCR systeem (ad blue systeem) nodig is. Kiest u voor motoren met de belangrijke vermogensgrens van 56kW? Dan is dat een slimme keuze. Prins Maasdijk heeft veel stage 5 56kW motoren uit voorraad leverbaar, Kubota biedt ook een breed scala aan compacte 56kW stage 5 motoren. Zo heeft u een ruime keuze.

Wilt u meer weten over deze motoren? Neem dan gerust contact op en laat u adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag over wat stage 5 motoren precies zijn.

Trotse Importeur

Klimaatverandering, je hoort er de laatste tijd vaak over. Kubota en Prins Maasdijk vinden het dan ook belangrijk dat er wordt ingezet op een beter milieu, zonder aan kwaliteit in te boeten. Daarom vindt u bij ons alleen motoren die voldoen aan de laatste emissie-eisen. Voor elk land gelden weer andere regels, ook daar wordt rekening mee gehouden. Prins Maasdijk heeft hier een speciale divisie voor, namelijk Prins Motoren bv. Hier komen kwaliteit en kennis over stage 5 motoren samen. Omdat wij importeurs zijn van verschillende soorten motoren bieden wij machinefabrikanten de mogelijkheid om snel kennis te maken met een echte Kubota motor in hun machine.

Toepassingen

Naast stage 5 motoren kunt u bij ons terecht voor een grote voorraad nieuwe dieselmotoren, benzinemotoren en gasmotoren. Daarnaast hebben we ook een enorme voorraad aan originele Kubota onderdelen voor uw machinepark. Op verschillende vlakken kunnen wij u snel van dienst zijn. Kubota motoren worden voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld voor het samenstellen van generatorsets. Prins Maasdijk heeft ook deze generatorsets voor u op voorraad.

Al jarenlang is Prins Maasdijk de importeur van Kubota stage 5 motoren. Deze motoren vinden hun weg naar allerlei machinefabrikanten in binnen- en buitenland. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en wilt u deskundig advies over stage 5 motoren? Prins Motoren is het aanspreekpunt voor Kubota motoren voor industriële toepassingen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.