Stage V

Een motor die voldoet aan de stage V norm, vindt u bij Prins Maasdijk. Wij zijn namelijk de trotse importeur van de motoren van Kubota. Kubota heeft er altijd naar gestreefd wereldwijd aan de emissievoorschriften te voldoen. Daardoor is Kubota een voorloper als het gaat om motoren met een stage V norm en het voldoen aan strikte emissierichtlijnen. De compacte dieselmotoren van Kubota behoren niet voor niets tot het topsegment van de wereld en voldoen aan de laatste emissie- en milieueisen. De laatste jaren wordt ingezet op een beter milieu, iets wat Kubota en Prins Maasdijk ook belangrijk vinden.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Stage V Norm

Met de zogeheten stage V norm is het voor nieuwe machines verplicht om schonere motoren in te bouwen. Deze motoren stoten minder schadelijke stoffen uit. Vanaf 2019 geldt de nieuwe Europese emissienorm stage V voor non road mobile machinery (NRMM) . Hier moeten alle motoren aan voldoen, ook is vanaf 19kW een roetfilter (DPF) verplicht. Prins Maasdijk heeft ook Kubota motoren tot 19kW, deze voldoen aan de strenge emissie norm zonder roetfilter. Als u één van de meest ervaren non-road motoren fabrikanten op het gebied van DPF roetfilter systemen zoekt, dan zit u bij Kubota goed. Zij maken gebuik van automatische regeneratie van roetfilters. Daardoor kunnen Kubota motoren toegepast worden in bijna alle toepassingsgebieden en zult u niets merken van de regeneratie bij het dagelijks gebruik.

De Kubota motoren onderscheiden zich door hoge prestaties, energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. En alle nieuwe motoren tot 56kW voldoen aan de stage 5 norm, zonder dat een SCR systeem (ad blue systeem) nodig is. Daardoor is dit een belangrijke vermogensgrens en zijn deze motoren een slimme keus. Kubota heeft een breed scala aan compacte stage V motoren tot en met 56kW, bovendien hebben we bij Prins Maasdijk veel van deze motoren uit voorraad leverbaar.

Wilt u meer informatie over stage V en wat dat voor uw bedrijf betekent? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. We hebben een speciale divisie voor motoren, Prins Motoren bv waar deskundigheid en kwaliteit samenkomen. U kunt snel kennismaken met een echte Kubota motor die voldoet aan de stage V emissie norm.

Toepassingen

Bij Prins Maasdijk kunt u terecht Voor een grote voorraad nieuwe dieselmotoren, benzinemotoren en gasmotoren die voldoen aan de stage V norm. U vindt bij ons ook een voorraad aan originele Kubota onderdelen voor uw machinepark. Eigenlijk kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van Kubota industriemotoren. Motoren van Kubota worden voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld voor het samenstellen van generatorsets. Ook deze generatorsets hebben wij voor u op voorraad. Het assortiment aggregaten stopt niet bij de toepassingen voor de bouwplaats, maar gaat verder tot noodstroomvoorzieningen voor bijvoorbeeld distributiecentra, ziekenhuizen en datacenters. Of u nu op zoek bent naar een motor met stage V norm of deskundig advies, u vindt het bij Prins Maasdijk. Wij zijn al jarenlang de importeur van Kubota motoren. Deze vinden hun weg naar allerlei machinefabrikanten in binnen- en buitenland. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en wilt u deskundig advies over verschillende toepassingen? Prins Motoren is het aanspreekpunt voor Kubota motoren voor industriële toepassingen. Wij staan graag voor u klaar met advies en kwaliteit. Tot ziens bij Prins Maasdijk.