Toyota heftrucks

Van Geel Heftrucks is de dealer van Toyota Material Handling in de provincie Noord-Brabant. Toyota staat bekend als marktleider van heftrucks en heeft een uitstekende reputatie vanwege hun nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het Toyota-assortiment omvat vorkheftrucks met zowel verbrandingsmotoren als elektrische aandrijving, evenals industriële trekkers. Ben jij nou benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

De Toyota elektrische heftrucks
Met zowel 3- als 4-wiel mogelijkheden, biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden binnen en buiten, zoals laden en lossen van goederen, productielijn toevoer, stapelen, orderverzameling en horizontaal transport. Met opties voor 24, 48 en 80 volt systemen en laadcapaciteiten variërend van 1 tot 8,5 ton, presteren de elektrische heftrucks van Toyota krachtig en zijn ze nauwkeurig afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

 

Toyota SAS, System of Active Stability
Toyota ’s unieke system van actieve stabiliteit (SAS) is standaard geïnstalleerd op alle Toyota Traigo modellen en is het eerste actieve stabiliteitssysteem voor vorkheftrucks ter wereld. Dit geavanceerde systeem beschermt zowel de bestuurder als de lading tijdens het rijden, draaien en heffen, en draagt zo bij aan een verbeterde veiligheid op je werkplek en verhoogde productiviteit.

 

De Toyota verbranding heftrucks
Heftrucks die worden aangedreven door LPG of Diesel zijn ontworpen voor voornamelijk buitengebruik met verschillende hefcapaciteiten van 1.5 tot 8 ton. De motor van Toyota is intern ontwikkeld en op maat gemaakt voor industriële toepassingen, biedt snelle acceleratie en maximale brandstofefficiëntie.

Hierdoor gaat de productiviteit omhoog tijdens het stapelen, laden en lossen van goederen en horizontale transportfuncties.

Betrouwbaarheid
Wereldwijd nr. 1
Veiligheid
Kwaliteit