Tweedehands heftruck

Een goede manier om kosten te besparen binnen uw bedrijf is door een tweedehands heftruck aan te schaffen in plaats van een nieuwe. Een tweedehands heftruck doet niet onder voor een nieuwe en de aanschafprijs is beduidend lager. Bij Prins Maasdijk bent u aan het juiste adres om een tweedehands heftruck te kopen.

We hebben een tweedehands heftruck op verschillende brandstoffen en met verschillende opties, maar bij ons vindt u ook een tweedehands heftruck van veel verschillende merken. Op de pagina Voorraad Machines vindt u de heftrucks die we op dit moment in de aanbieding hebben. Wanneer u op een heftruck klikt vindt u hierbij extra informatie over de heftruck.

Het is mogelijk om de heftrucks te komen bekijken in onze showroom. Hier staan we voor u klaar wanneer u vragen heeft over een tweedehands heftruck. Is langskomen voor u niet handig, dan kunt u ons uw vragen via de email stellen, info@prinsmaasdijk.nl of u kunt het offerteformulier invullen. We zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden. Tevens zijn we bereikbaar via telefoonnummer 0174 51 62 40.

Bekijk hier onze vooraad tweedehands heftrucks!!!