Industrie motor

Al jarenlang levert Prins Maasdijk een goede industrie motor. Zo zijn we trotse importeur van Kubota dieselmotoren. Een industrie motor van Prins Maasdijk vindt de weg naar allerlei machinefabrikanten in binnen- en buitenland. Van kleine tot zeer grote fabrikanten, iedereen kent de kwaliteit van Kubota. Alle industriemotoren en onderdelen worden uit voorraad geleverd. Een industrie motor is in verschillende uitvoeringen leverbaar tegen zeer concurrerende prijzen. En daarnaast garanderen we een snelle levering. Ook voor advies en service bent u bij Prins Maasdijk aan het goede adres. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Prins Motoren

Prins Maasdijk is een groep van bedrijven in de technische dienstverlening. Wij hebben verschillende divisies, waaronder Prins Motoren. Hier komen kwaliteit en kennis samen. Wij zijn importeur van verschillende soorten motoren waaronder de industrie motor van Kubota. De steeds strenger wordende emissie-eisen zorgen ervoor dat Kubota een voorloper is wat betreft strenge milieueisen. Er is al veel kennis in huis en er wordt constant gewerkt aan een nog betere industrie motor.

Sinds 2019 is voor non road mobiel machinery de nieuwe Europese emissie norm, stage 5 (V), van kracht. Alle motoren moeten aan deze norm voldoen, waarbij vanaf 19kW een roetfilter (DPF) verplicht is. Bij Prins Maasdijk hebben we milieuvriendelijkheid hoog op onze prioriteitenlijst staan. Alle Kubota motoren tot 56kW voldoen dan ook aan stage 5 (V), zonder dat er een SCR systeem (ad blue systeem) nodig is. Hierdoor zijn 56kW motoren een belangrijke vermogensgrens en een slimme keus. Kubota heeft een breed scala aan compacte stage V motoren t/m 56kW, bovendien kunnen we bij Prins Maasdijk veel stage 5 motoren t/m 56kW uit voorraad leveren.

De industriële motoren leveren de betrouwbaarheid en hoge specifieke prestaties die u kunt verwachten om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Alle motoren worden uitvoerig getest en voldoen aan alle benodigde veiligheid- materiaal- en emissiecertificaten. Ook service hebben we hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons dan ook terecht met al uw vragen en opmerkingen. We denken met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Grote Voorraad

Prins Maasdijk beschikt over een grote voorraad nieuwe dieselmotoren. Dat betekent dat we u altijd snel kunnen helpen. Als u op zoek bent naar een industrie motor kunt u bij ons terecht. Wij bieden machinefabrikanten de mogelijkheid om de wereldbefaamde motoren snel toe te passen in hun machines. Naast een grote voorraad nieuwe motoren, hebben we in ons magazijn ook veel originele onderdelen. Heeft u iets nodig, neem dan gerust een contact met ons op. Wij doen er alles aan om u te helpen.

Al jarenlang is Prins Maasdijk de trotse importeur van Kubota dieselmotoren. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en wilt u deskundig advies over een industrie motor? Prins Motoren is het aanspreekpunt voor Kubota motoren voor industriële toepassingen. Prins Maasdijk heeft ook een technische dienst die bereikbaar is als u bijvoorbeeld een storing heeft. We verzorgen ook keuringen en onderhoudswerkzaamheden. U kunt hiervoor via de website eenvoudig een afspraak maken. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.