Wij zijn Prins Lease

De Prins Holland groep heeft de beschikking over een eigen lease maatschappij waarbij de klanten de mogelijkheden gegeven worden om een machine operationeel of financieel te leasen.

operational Lease

In overleg met de vertegenwoordiger wordt de juiste machine voor de toepassing van de klant gekozen. De klant betaalt uiteindelijk voor het gebruik van de machine inclusief onderhoud, alle reparaties en verzekering. Er wordt een vast maand bedrag en een periode afgesproken en in deze tijd leveren de bedrijven van de Prins groep een inzetgarantie voor deze specifieke machine. De machine blijft juridisch en economisch eigendom van de leverancier en na afloop van de periode kan er gewoon weer een nieuwe ingezet worden. Geheel zorgeloos voor de klant die voor een vast maand bedrag weet waar hij aan toe is.

Financial Lease

De aanschafprijs van de machine wordt als het ware gefinancierd door de leverancier. De periode en maandbedragen worden in onderling overleg vastgesteld en na afloop heeft de klant een koopoptie om de machine tegen een van te voren vastgesteld bedrag over te nemen. Onderhoud, verzekering en alle risicos die met de inzet van de machine gemoeid zijn, zijn voor rekening van de klant.

Sales en lease back

Beschikt de klant al over machines ? Prins Lease kan deze kopen van de klant en op maandelijkse basis terug verhuren. Op deze manier kan de klant werkkapitaal vrij maken en houdt toch de beschikking over zijn machine park. Bovendien wordt hij nog eens ontzorgt aangezien onderhoud, reparaties en verzekering allemaal voor de leverancier zijn rekening komen. De specialisten van de Prins Holland groep kunnen hierover advies geven.