Stage 5

Zoekt u een motor die voldoet aan stage 5? Dan bent u bij Prins Maasdijk aan het goede adres. Wij zijn trotse importeur van de motoren van Kubota. De compacte dieselmotoren van Kubota behoren tot het topsegment van de wereld en voldoen aan de laatste emissie- en milieueisen. Met de intrede van de nieuwe stage 5 norm wordt het voor machinefabrieken verplicht om NRMM (non road mobile machinery ) machines voor de Europese markt met stage 5 motoren uit te rusten. Vanaf een bruto vermogen van 19kW is een roetfilter (DPF) verplicht. Kubota motoren met een vermogen tot 19kW kunnen aan deze strenge norm voldoen zonder roetfilter (DPF).

Prins motoren heeft veel ervaring op dit gebied en kan u hierin goed adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Kubota heeft de afgelopen jaren de hoogste prioriteit gegeven aan milieuvriendelijkheid. De Kubota Motoren onderscheiden zich door hoge prestaties, energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid.

Alle Kubota motoren tot 56kW voldoen aan stage 5 norm, zonder dat een SCR systeem (ad blue systeem) nodig is. Hierdoor zijn motoren tot 56kW een belangrijke vermogensgrens en dus een slimme keus. Wilt u meer weten over wat dat voor u betekent? Laat u dan adviseren door een van onze medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen wat stage 5 inhoudt.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Trotse Importeur

De laatste jaren wordt ingezet op een beter milieu, iets wat Kubota en Prins Maasdijk ook belangrijk vinden. Daarom vindt u bij ons alleen motoren die voldoen aan de emissie-eisen. Prins Maasdijk is een trotse importeur van de motoren van Kubota. We hebben daar een speciale divisie voor Prins Motoren bv. Hier komen kwaliteit en kennis samen. Omdat wij importeurs zijn van verschillende soorten motoren bieden wij machinefabrikanten de mogelijkheid om snel kennis te maken met een echte Kubota motor met stage 5 norm in hun machine.

Toepassingen

Voor een grote voorraad nieuwe dieselmotoren, benzinemotoren en gasmotoren die voldoen aan de stage 5 norm, moet u bij Prins Maasdijk zijn. Daarnaast hebben we ook een enorme voorraad aan de benodigde originele Kubota onderdelen voor uw machinepark. Wij kunnen u dus op verschillende vlakken snel van dienst zijn. Kubota motoren worden voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld voor het samenstellen van generatorsets. Prins Maasdijk heeft veel voor u op voorraad, waaronder veel stage 5 motoren tot en met 56kW. Kubota heeft een breed scala van compacte stage 5 56kW motoren. Het assortiment aggregaten stopt niet bij de toepassingen voor de bouwplaats, maar gaat verder tot noodstroomvoorzieningen voor bijvoorbeeld distributiecentra, ziekenhuizen en datacenters. Laat u gerust informeren.

Onderscheidend

Kubota is één van de meest ervaren non-road motoren fabrikanten op het gebied van DPF roetfilter systemen. Kubota maakt gebruik van automatische regeneratie van roetfilters en hierdoor zult u niets merken van de regeneratie bij normaal dagelijks gebruik., waardoor de motoren toegepast kunnen worden in bijna alle toepassingsgebieden.

Al jarenlang is Prins Maasdijk de importeur van Kubota dieselmotoren welke voldoen aan nieuwe EU emissie normen zoals de nieuwe stage 5 norm. Deze vinden hun weg naar allerlei machinefabrikanten in binnen- en buitenland. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en wilt u deskundig advies over stage 5? Prins Motoren is het aanspreekpunt voor Kubota motoren voor industriële toepassingen. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.