Magazijntrucks

Prins Maasdijk beschikt over een zeer ruim assortiment magazijntrucks waaronder pallettrucks. Pallettrucks zijn er in twee uitvoeringen: de handpallettruck en de elektropallettruck.

Handpallettruck

Handpallettrucks levert Prins Maasdijk met name uit het assortiment van fabrikant Cesab, waar Prins Maasdijk officieel importeur van is. Het totale aanbod van deze handpallettrucks treft u op onze daarvoor speciaal ontwikkelde website: cesabvorkheftruck.nl, waar naast de vorkheftrucks ook de leverbare modellen handpallettrucks inzichtelijk worden getoond.

Elektropallettruck

Al decennia lang is Prins Maasdijk distributeur van de Lafis (Atlet) elektropallettrucks. Deze elektropallettrucks zijn ontworpen naar de eisen van veiligheid en techniek van morgen. De Lafis (Atlet) modellen vallen op door hun ergonomisch afgeronde hoeken en het compacte design. De Lafis (Atlet) elektropallettrucks zijn al leverbaar met een breedte van slechts 66cm. Met een liftcapaciteit van 2000kg zijn de Lafis (Atlet) elektropallettrucks een graag geziene gast in magazijn en in vrachtwagens voor het laden en lossen van de vracht. De disselboomkop van de Lafis (Atlet) elektropallettruck is leverbaar in twee uitvoeringen. Enerzijds de vertrouwde Lafis contactsleutel of met een persoonsgebonden PIN-code. Beide uitvoeringen van deze elektropallettrucks tonen via een display de diverse servicefuncties, batterijstatus en urenstand.

Prins Maasdijk is importeur van Cesab trucks, dus ook de elektropallettrucks van Cesab ontbreken niet in ons assortiment. Het totale aanbod van elektropallettrucks van Cesab treft u op onze daarvoor speciaal ontwikkelde website: cesabvorkheftruck.nl, waar naast de vorkheftrucks ook de leverbare modellen elektropallettrucks worden gepresenteerd.