Prins Generator

De Website Van Prins Maasdijk Van Onze Divisie Aggregaten

Wij bieden aggregaten van 1 kVA tot meer dan 2000 kVA. Via onze GENERATOR ZOEKER kunt u diverse selecties maken om de door u gewenste aggregaat snel te vinden.

Met behulp van de GENERATOR REKENHULP krijgt u direct inzicht in de verhouding tussen vermogen, stroomsterkte en continu vermogen.

Meer Weten?

De specificatiebladen bij de geselecteerde aggregaten tonen alle details van onze generatorsets. Komt u er niet uit of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via email of bel 0174- 51 60 11.

LEVERINGSPROGRAMMA GENERATOR.NL

Prins Maasdijk heeft het assortiment aggregaten opgesplitst in groepen, maak kennis met deze productgroepen om snel de door u gezochte aggregaat te vinden:

Generatorsets Tot 5 KVA

GENERATOR VOOR BAK KOFFIE OP DE BOUW?

Zodra de schaftkeet of bouwkeet is verschenen op de bouwlocatie kan het werk beginnen. Een handzame, mobiele generator is een meer dan welkome gast om bijvoorbeeld het koffiezetapparaat tot leven te brengen.

Prins Maasdijk heeft in haar leveringsprogramma generatorsets tot 5 kVA meer dan 30 sets die het dagelijks leven op de bouwplaats veraangenamen. Qua brandstof zijn er modellen beschikbaar voor zowel benzine als diesel. Bouwend Nederland kan aan het werk zodra de energieoplossing van Prins Maasdijk de bouwkeet van stroom heeft voorzien. Oriënteer u vrijblijvend in de categorie tijdelijke stroomvoorzieningen tot 5kVA.

Ga naar generatoren tot 5 KVA

Generatorsets Van 5 Tot 10 KVA

MET EEN GENERATOR EEN GESLAAGD FEEST OF EVENEMENT.

Bijna geen enkel evenement kan nog slagen zonder de aanwezigheid van een stroombron. Voor een professionele en stabiele stroomvoorziening waar standaard geen stopcontact aanwezig is biedt Prins Maasdijk een scala aan generatorsets.

De oplossing wordt vaak gevonden in de stroomvoorzieningen in de categorie 5kVA tot 10kVA. Daar waar huren vanwege de steeds maar weer terugkerende huurkosten te duur wordt is investeren in een mobiele generatorset een alternatief. Voor een duurzame en passende mobiele stroomvoorziening op elk festivalterrein heeft Prins Maasdijk een oplossing. Bel of email voor meer informatie of informeer u middels het aanbod van de generatorsets van 5kVA tot 10kVA.

Ga naar generatoren van 5 tot 10 KVA

Generatorsets Van 10 Tot 20 KVA

WAT IS ER NODIG OM OPTIMAAL TE LASSEN?

Het vinden van de juiste stroomaggregaat voor constructiewerk is nog een lastige klus. De plotselinge piekbelasting bij laswerkzaamheden vergt een lasaggregaat die deze belasting aan kan. De generator specialisten van Prins Maasdijk zullen u graag met een passend advies van dienst zijn.

Veelal wordt de oplossing gevonden in de aggregaten gerubriceerd in de groep van 10kVA tot 20kVA. Zowel gelijkstroom (DC) als wisselstroom (AC) generatorsets zijn beschikbaar voor elke constructiewerkplaats. Laat u door de adviseurs van Prins Maasdijk informeren, een overzicht van beschikbare oplossingen treft u in het overzicht: generatoren met een continu vermogen van 10kVA tot 20kVA.

Ga naar generatoren van 10 tot 20 KVA

Generatorsets Van 20 Tot 100 KVA

STROOMAGGREGATEN VOOR DE BOUWPLAATS.

Bouwbedrijven die een alternatief zoeken voor het telkens maar weer huren van een aggregaat voor op de bouwlocatie vinden bij Prins Maasdijk generatorsets in de range van 20kVA tot 100kVA. In deze groep aggregaten zijn bijna vanzelfsprekend de omkaste en dus geluiddempende modellen het populairst.

Prins Maasdijk biedt een ruime keuze in zowel lucht gekoelde, als olie en water gekoelde generatorsets. De beschikbare stroomaggregaten staan gerubriceerd in de groep met een continu vermogen van 20kVA tot 100kVA. Voor antwoorden op vragen die u niet terug kunt vinden in de specifcatiebladen of overige vragen verzoeken wij u vooral contact met Prins Maasdijk op te nemen om de best passende stroomoplossing te vinden voor op het bouwterrein.

Ga naar generatoren van 20 tot 100 KVA

Generatorsets Van 100 Tot 200 KVA

BOUWSTROOM MIDDELS AGGREGATEN VAN 100KVA TOT 200KVA.

Daar waar grondwerkzaamheden plaatsvinden is de infrastructuur meestal nog niet afdoende. Voor de stroomvoorziening zijn bedrijven gespecialiseerd in grondwerk dan aangewezen op aggregaten.

Het zijn met name de generatorsets in de groep van 100kVA tot 200kVA die bij de uitoefening van funderingstechnieken een cruciale rol spelen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Ga naar generatoren van 100 tot 200 KVA

Generatorsets Van 200 Tot 300 KVA

NOODSTROOMAGGREGAAT VOOR KANTOREN.

Het ontwrichtende effect op de economie en het dagelijks leven zijn enorm wanneer er als gevolg van een stroomuitval geen licht, geen warmte en geen vervoer meer mogelijk is.

Zakelijke energiegebruikers hebben dan wellicht het recht op compensatie maar de schade voorkomen kan met de noodstroomoplossingen die Prins Maasdijk biedt. In de categorie noodstroomaggregaten van 200kVA tot 300kVA levert Prins Maasdijk oplossingen van gerenommeerde fabrikanten zoals Atlas Copco en Inmesol. Krachtige motoren, van onder meer Kubota, die voldoen aan de huidige emissie-eisen, zetten generatoren in beweging en laten het licht branden in kantoren en nog belangrijker houden de IT infrastructuur in het datacenter operationeel. De noodstroomvoorzieningen met een continue vermogen van 200kVA tot 300kVA worden gepresenteerd in onze categorie.

Ga naar generatoren van 200 tot 300 KVA

Generatorsets Vanaf 300 KVA

NOODSTROOMINSTALLATIES VOOR BEDRIJVEN EN PUBLIEKE SECTOR VANAF 300KVA.

Ook een noodstroominstallatie vanaf 300kVA beschermt energiegebruikers voor de gevolgen bij de uitval van de openbare stroomvoorziening. Wanneer er bijvoorbeeld een stroomuitval plaatsvindt van een verdeelstation in een hoogspanningsstation ontwricht dit het openbare leven.

Wanneer dan duizenden huishoudens, bedrijven en openbare gebouwen worden getroffen kunnen enkel die instanties die beschikken over een noodstroomvoorziening de bedrijfsvoering gedeeltelijk of geheel continueren. Prins Maasdijk is leverancier van noodstroom aggregaten en het assortiment oplossingen treft u aan in ons assortiment met een continue vermogen vanaf 300kVA.

Ga naar generatoren vanaf 300 KVA