Prins Pitbull mini shovel

Tot het assortiment van Prins Maasdijk behoren sinds kort ook zeer krachtige, compacte en veilige mini-shovels. De Pitbull Compact Loader is uniek in zijn soort. De mini-shovel wordt volledig in een hypermoderne Nederlandse fabriek geproduceerd. Om de kwaliteit te waarborgen worden uitsluitend de beste A-merk componenten toegepast.

De Pitbull mini-shovel heeft zeer veel tractie en heeft een unieke stabiliteit. Een overzicht van alle specificaties en leverbare modellen kunt u nalezen op onze website prins-pitbull.nl.

Na een uitgebreide test door enkele relaties van Prins Maasdijk heeft onlangs de eerste officiële levering plaatsgevonden aan kwekerij A.J. Herweijer in de Kwakel. De Pitbull mini-shovel wordt in de kwekerij voornamelijk gebruikt voor het verplaatsen van de zware potten van het buitenveld naar het warenhuis.
De broer van de kweker heeft een hoveniersbedrijf en daar wordt de compact loader ingezet bij de vele zware dagelijkse bezigheden. Zo is één Pitbull de spin in het web bij twee bedrijven.

Voor meer informatie over deze unieke Pitbull mini-shovels kunt u terecht op de website prins-pitbull.nl waar ook een digitale brochure beschikbaar is, maar u kunt ook contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs; tel. 0174 - 257500 of info@prinsmaasdijk.nl