Tweedehands heftruck kopen?

Vind uw heftruck bij Prins Holland, uw toegewijde partner in hoogwaardige tweedehands heftrucks. Bij Prins Holland streven we ernaar om de perfecte oplossing te bieden uw behoeften. Wij bieden een ruim aanbod tweedehands heftrucks, waaronder elektrische, ruw terrein, diesel en LPG-modellen, zodat u de juiste heftruck kunt vinden die aansluit op uw specifieke vereisten.

Uiteraard zijn onze gebruikte heftrucks allemaal grondig geïnspecteerd door onze ervaren monteurs in onze eigen werkplaats en waar nodig aangepast aan uw behoeften, wat garant staat voor veilige en betrouwbare prestaties. We willen graag onze kwaliteit waarborgen en daarom geldt voor al onze tweedehands heftrucks een garantieperiode van 6 maanden.

Naast grondige technische inspecties, worden onze tweedehands heftrucks ook professioneel behandeld in onze eigen spuitafdeling. Ze ondergaan niet alleen technische revisies, maar worden ook opnieuw gespoten. Dit kan gebeuren in de originele merkkleur, maar we bieden ook de mogelijkheid om ze te voorzien van uw herkenbare bedrijfskleuren.

Waarom Prins Holland de juiste keuze is:

  • Toyota- en Cesab Dealer: Als erkende dealer van Toyota- en Cesab heftrucks, bieden wij u toegang tot hoogwaardige en duurzame machines die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt er zeker van zijn dat u een product van topkwaliteit krijgt.
  • Diverse Brandstoffen: Ons assortiment tweedehands heftrucks omvat modellen met verschillende brandstoftypen, waaronder elektrisch, ruw terrein, diesel en LPG. Of u nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke elektrische heftruck of een krachtige dieselheftruck, we hebben de juiste oplossing voor u.
  • Kwaliteitsgarantie: Alle tweedehands heftrucks die we aanbieden, zijn zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. U kunt vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid van onze machines.
  • Deskundig Advies: Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te helpen de perfecte heftruck te vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. We begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft en bieden deskundig advies om u te begeleiden bij uw aankoop.
  • Concurrerende Prijzen: Bij Prins Holland bieden we tweedehands heftrucks van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te leveren voor uw investering.

Kies Prins Holland als uw partner voor tweedehands heftrucks en profiteer van ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en klantgerichte service. Verken ons aanbod vandaag nog en neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte heftruckoplossing voor uw bedrijf.

Uiteraard bent u ook altijd welkom om de heftrucks in onze showroom te bekijken.