Wiellader

Zoekt u een compacte wiellader van gerenommeerd Nederlands fabrikaat met unieke eigenschappen? Dan bent u bij Prins Maasdijk aan het goede adres. Wij hebben verschillende soorten wielladers in ons assortiment. Een machine waarmee grond wordt verzet, ook wel verplaatst genoemd, wordt een wiellader genoemd. Andere veel voorkomende benamingen voor dit voertuig zijn shovel, grondverzetmachine, een landschop en kniklader. Een wiellader is een veelzijdige machine die u voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. Bij Prins Maasdijk laten we u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Wij zijn bijvoorbeeld officiële dealer van de Pitbull wiellader.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Onmisbaar

Voor grondverzetbedrijven (GWW) is de wiellader een onmisbare machine. In deze branche zijn het vooral de grote en zware machines tot wel tweehonderdduizend kilo die gebruikt worden. Prins Maasdijk heeft verschillende soorten wielladers. Bijvoorbeeld de Pitbull mini-wiellader, ook wel Pitbull compact loader genoemd. Deze wordt onder meer gebruikt bij bouwbedrijven, sloopbedrijven, hoveniers en stratenmakers. De machines zijn allemaal uitgerust met een krachtige Kubota motor.

Multifunctioneel

Het grote voordeel van de Pitbull wiellader is dat deze multifunctioneel is. Het is mogelijk om diverse voorzetapparatuur te gebruiken die eenvoudig aan de hefarm bevestigd kunnen worden. Met palletvorken verplaatst u bijvoorbeeld snel pallets met stenen of zakken zand. Andere veel voorkomende voorzetstukken zijn de dichte bak, de puinbak, de stenenklem en de veegbezem. Doordat de voorzetstukken zo eenvoudig te verwisselen zijn, is de wiellader ook geschikt als allround machine in de agrarische sector. Denk bijvoorbeeld aan een mestvork met bovenklem, grondboren een puinriek en maaimachines. Containers voor voerdosering kunnen eveneens snel aan de wiellader worden gekoppeld. Wilt u nu meer weten over de verschillende mogelijkheden? De verkoopadviseurs van Prins Maasdijk vertellen u er graag meer over.

Compact

De wiellader van Pitbull is zeer compact en speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleine ruimtes. De machine is wendbaar en stabiel, bij Prins Maasdijk staan kracht, veiligheid en kwaliteit altijd voorop. Met het grote aanbod van toepasbare aanbouwdelen is het een veelzijdige machine waarbij ergonomie en betrouwbaarheid uitgangspunt zijn. De wiellader is ontwikkeld in Nederland en wordt hier ook geproduceerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit die u bij Prins Maasdijk gewend bent.

Interesse?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het kopen van een wiellader of een van onze andere producten. Want bij Prins Maasdijk kunt u niet alleen terecht voor wielladers, wij hebben nog veel meer machines in ons assortiment. Naast standaard vorkheftrucks, de ruwterrein heftrucks en de magazijntrucks, is Prins Maasdijk ook dealer van Pitbull minishovels. U vindt bij ons daarnaast niet alleen een groot assortiment aan machines, maar u krijgt ook altijd deskundig advies van ons professionele verkoopadviseurs. Service vinden wij belangrijk, wij staan graag voor u klaar.