8FBM18T + ESQOVIEW + PERSONEN DETECTIECAMERASYSTEEM

Van Geel Heftrucks heeft in opdracht van de klant Caligen Europe B.V. 11 elektrische Toyota heftrucks voorzien van het unieke AI (Algoritmen) ESQOview+ Quad 360° personendetectie-camerasysteem opgebouwd mogen afleveren.

Op vraag van de eindklant werd ESQOview+ Quad 360° zo geconfigureerd dat de snelheid van de heftrucks begrensd wordt bij detectie van een voetganger rondom de heftruck. Bovendien wordt de bestuurder ook gealarmeerd in de cabine door een visueel (LED) en auditief alarm van de In-Cab Directional Indicator, die de richting van detectie van een persoon aangeeft. De 7” Full HD-monitor geeft een schakelend beeld weer van de voor- en achteruitrijcamera, gecombineerd met de In-Cab Directional Indicator.

Caligen Europe is producent van polyurethaanschuim en ontwikkelt, verwerkt en produceert al sinds 1965 polyether én polyester schuimen. Hun producten worden gebruikt in een groot aantal toepassingen in de automobiel-, medische, hygiëne- en industriële markten.

Veiligheid staat voorop in elke organisatie, vooral als het gaat om intern transport. Het implementeren van effectieve veiligheidssystemen is essentieel om ongevallen en incidenten te voorkomen en de werkomgeving te beschermen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor meer informatie over deze systemen, en onze deskundigen staan klaar om u te begeleiden.

Onze deskundigen zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in veiligheidssystemen voor intern transport. Of het nu gaat om magazijnbeheer, fabrieksomgevingen, logistieke operaties of andere vormen van intern transport, we bieden advies en oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

We begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom werken we nauw met u samen om de meest geschikte veiligheidssystemen te identificeren en te implementeren. Of het nu gaat om het gebruik van geavanceerde sensoren, automatiseringstechnologieën, waarschuwingssystemen of training voor uw personeel, we streven ernaar om een omgeving te creëren waarin veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan.

Wij geloven dat investeren in veiligheidssystemen niet alleen levens redt, maar ook de productiviteit verhoogt en de kosten van ongevallen en schade vermindert. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze deskundigen u kunnen helpen bij het verbeteren van de veiligheid in uw intern transportprocessen. Uw medewerkers verdienen een veilige werkomgeving, en wij zijn hier om u te helpen deze te realiseren.