Aggregaat kopen

Een aggregaat wekt elektriciteit op bijvoorbeeld als sprake is van geen of onvoldoende elektrisch vermogen. Soms is het noodzakelijk dat er continu energie beschikbaar is, omdat stroomuitval grote risico's met zich mee zou brengen. Zo staan noodaggregaten altijd in ziekenhuizen opgesteld. U wilt een aggregaat kopen? Dan zoekt en vindt bij Prins Maasdijk altijd het juiste apparaat. Wij leveren standaard aggregaten van verschillende merken. Het maakt hierbij niet uit voor welk volume u kiest. U koopt bij ons het voor u meest geschikte apparaat.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Noodstroomvoeding

Veel mensen ontdekken tegenwoordig het gemak van een noodstroomvoeding. Een aggregaat kopen biedt vaak veel voordelen boven het huren van een dergelijke voorziening. Op allerlei plaatsen waar er geen aansluiting op het lichtnet is, biedt een aggregaat uitkomst. We hebben een jarenlange ervaring in zowel levering als installering. Ook plaatsen wij het aggregaat op de door u gewenste plaats. We zijn in veel branches en sectoren actief. Ook beschikken wij over een breed assortiment aggregaten, die hoogwaardig van kwaliteit zijn. De meeste aggregaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Er wordt gewerkt volgens de voorschriften van NEN3140 en NEN1010. Voor u betekent dit dat u ervan verzekerd kunt zijn dat het aggregaat aan alle regelgeving voldoet.

Typen

Waar let u op bij de aanschaf van een aggregaat? U heeft de keus uit veel verschillende typen aggregaten, want veel hangt af van welk formaat of vermogen u nodig heeft. Ook kunt u kiezen uit verschillende technieken. Het maakt eigenlijk niet uit welk type of formaat aggregaat u wilt. Prins Maasdijk heeft een enorm uitgebreid assortiment, waarin iedereen wel het voor hem geschikte generator kan vinden. Vanzelfsprekend helpen wij u zo goed mogelijk met het bepalen van uw keus.

Maatwerk

U vindt alle specificaties, formaten, vermogens, modellen, prijzen die u nodig heeft om uw optimale aggregaat te kopen. Wij leveren vanuit onze werkplaats maatwerk als dat nodig is. Ook kunnen wij de noodzakelijke aanpassingen regelen, waarbij u kunt kiezen uit kleurstelling, omkast en uitlaatroosters. Ook voorassemblage behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Als u overweegt een aggregaat te kopen kunnen we u ook adviseren over de plaatsing. Er zijn talloze mogelijkheden, dus laat u vooraf goed adviseren. We vertellen u graag meer, dus neem gerust contact met ons op.