Industriële heftrucks

Prins Maasdijk levert industriële vorkheftrucks van diverse fabrikanten. Prins Maasdijk is officieel dealer van Cesab heftrucks. In samenwerking met de fabrikant is er een eigen Prins-Cesab website ontwikkeld waar een totaal overzicht van de Cesab vorkheftrucks, handpallettrucks en elektropallettrucks wordt gepresenteerd.

Op cesabvorkheftruck.nl een actueel overzicht van onder meer 3-wiel elektrische vorkheftruck, 4-wiel elektrische vorkheftrucks, vorkheftrucks met verbrandingsmotoren met een automatische transmissie en ook hydrostatische transmissie. De elektrische vorkheftrucks van Cesab uit de series B200, B300, B400, B600 en B800 worden vermeldt inclusief hun specificaties en brochures. Wij nodigen u van harte uit om op cesabvorkheftruck.nl nader kennis te maken met deze Cesab modellen.

Voor een mondelinge toelichting kunt u uiteraard altijd telefonisch met ons contact opnemen of bel voor een afspraak in onze showroom om diverse Cesab in het echt te ervaren.

Cesab vorkheftrucks kenmerken zich door hun compact ontwerp, wendbaarheid en uitstekende prestaties. De Cesab modellen zijn leverbaar met een laadvermogen variërend van 800 tot 8500 kg. Graag tot ziens op cesabvorkheftruck.nl, in onze showroom of bij u op de zaak.