Miniloaders

Miniloaders zijn multifunctionele machines die worden ingezet in moeilijk toegankelijke ruimtes. Prins Maasdijk is specialist in de verkoop van miniloaders. Een miniloader wordt ook wel kniklader genoemd. Dat komt omdat miniloaders worden uitgevoerd met een knikpunt en knikbesturing. Een miniloader kan lading opnemen en verplaatsen door de hefarm. Door de compacte afmetingen en multifunctionaliteit zijn miniloaders niet meer weg te denken op veel bedrijven.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Kenmerken

De kenmerken van een miniloader zijn de lage bodemdruk, de compacte afmetingen en het gemak waarmee de machine te besturen is. Een miniloader kan zowel voor- als achteruit rijden. De miniloaders van het merk Pitbull zijn van Nederlands fabricaat en allemaal uitgevoerd met een 4 cilinder Kubota V1505 dieselmotor. Deze dieselmotor levert standaard een vermogen van 36 pk. U kunt ook voor de turbovariant kiezen, dan heeft u zelfs een vermogen van 45 pk. De miniloader zijn compact en wendbaar. Maar ook sterk, de Dana Spicer assen kunnen ruim drie keer het gewicht van de mini loader dragen.

Aandacht Voor Veiligheid En Kwaliteit

Bij Prins Maasdijk hechten we veel waarde aan veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid Als u bij ons een miniloader koopt, weet u zeker dat uw machine aan al deze punten voldoet. Voor extra veiligheid hebben alle miniloaders van Pitbull een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas. In combinatie met een telescopische valbeveiliging zorgt dat voor extra veiligheid. Om het zicht op de werkomgeving nog meer te verbeteren, is gekozen voor een open giek met parallelsysteem. Zodat u altijd goed in de gaten kunt houden wat er om u heen gebeurt. Wilt u meer weten over bepaalde specificaties voordat u een mini loader gaat aanschaffen? Prins Maasdijk kan u uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Bij ons vindt u maatwerk, we denken altijd in oplossingen, nooit in problemen.

Onderscheidend

De in Nederland geproduceerde miniloaders zijn voorzien van een hydrostatische aandrijving. Met een grote overbrenging van kracht als resultaat De hydromotor drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan. Dit resulteert, in combinatie met de elektrisch verstelbare rijmotor, in een traploze opschakeling. De miniloader is makkelijk te besturen en erg wendbaar. Ideaal als u vaak in krappe ruimtes moet werken. De voorzetstukken zijn makkelijk te verwisselen. Het ene moment kunt u de stal vegen, het andere moment met de palletvorken hooibalen verzetten.

Contact

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten miniloaders? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verschillende soorten shovels. En ook over de verschillende soorten opzetstukken die bij de mini loader geleverd kunnen worden. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en deskundig advies? Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor Pitbull miniloaders. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.