Minishovel

Bent u op zoek naar een minishovel? Dan bent u bij Prins Maasdijk aan het juiste adres. Wij zijn trotse importeur van verschillende soorten minishovels. Zo zijn wij dealer geworden van Pitbull minishovels. De minishovels zijn van Nederlands fabricaat en allemaal uitgevoerd met een 4 cilinder Kubota V1505 dieselmotor. Deze motor levert standaard een vermogen van 36 pk. De turbovariant heeft zelfs een vermogen van maar liefst 45 pk. De wendbare en compacte machines zijn ideaal als u regelmatig in nauwe ruimtes moet werken. De Dana Spicer assen kunnen ruim drie keer het gewicht van de minishovel dragen.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Altijd Goed Advies

Bij Prins Maasdijk hebben we altijd extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid. Deze punten vindt u allemaal terug in onze minishovels. Voor extra veiligheid heeft de minishovel een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas en met een telescopische valbeveiliging. En voor een betere zichtbaarheid is gekozen voor een open giek met parallelsysteem. Prins Maasdijk heeft veel ervaring op het gebied van minishovels en kan u dan ook uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Wij leveren maatwerk en denken altijd in oplossingen. Onze verkoopadviseurs vertellen u alles over de minishovel en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Want als u regelmatig met een minishovel moet werken, moet deze helemaal bij u passen.

Stabiliteit

Bij Prins Maasdijk zijn we erg enthousiast over de Pitbull minishovel. We hadden het al eerder over het stabilisatiesysteem, waardoor de minishovel uiterst stabiel is. Dit wordt gerealiseerd door de knikbesturing te voorzien van een star knikpunt, uitsluitend bedoeld om te sturen. De stabiliteit en het rijcomfort worden bereikt door de pendelende achteras. De vier wielen blijven in principe altijd in aanraking met de ondergrond, ook als er scherpe bochten genomen moeten worden of tijdens het knikken met de lading aan de voorkant.

Onderscheidend

De in Nederland geproduceerde compact loaders, voorzien van een hydrostatische aandrijving, zorgen voor een grote overbrenging van kracht. De hydromotor van deze minishovel drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan. Dit resulteert in combinatie met de elektrisch verstelbare rijmotor in een traploze opschakeling. Ook de giek van deze minishovel is onderscheidend van de concurrentie door toepassing van P-Z kinematica. Zo blijft de last horizontaal en wordt een hoge uitbreekkracht gerealiseerd. De giek is zo ontworpen, dat de bestuurder altijd goed uitzicht heeft.

Contact

Wilt u nu meer weten over deze zeer krachtige en unieke minishovel? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verschillende soorten minishovels. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en deskundig advies? Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor Pitbull minishovels. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.