Onderhoud en veiligheidskeuring noodstroomaggregaat

Bedrijfszekerheid

Een goed onderhouden generatorset is van groot belang, het merendeel van de aggregaten wordt als noodstroom generatorset gebruikt bij stroomuitval. Laat daarom periodiek - minimaal eens per jaar - uw aggregaat onderhouden, hetgeen de bedrijfszekerheid aanzienlijk verhoogt.

VA-Keur

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.

•  Eén keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
•  Een completere keuring
•  Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.
Voor generatorsets is een specifieke veiligheidskeuring ontwikkeld die voldoet aan de Richtlijn Arbeidsmiddelen en aan de norm NEN 3140 + A3 2019 nl.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud en/of een veiligheidskeuring aan Uw generatorset of wilt u advies stuur dan een E-mail naar service@prinsmaasdijk.nl of bel naar Prins Maasdijk 0174 257 500