Pitbull minishovel

Prins Maasdijk is trotse dealer van de Pitbull minishovel. De compacte shovel is uniek in zijn soort en wordt volledig in een hypermoderne Nederlandse fabriek geproduceerd. Om de kwaliteit te waarborgen, worden uitsluitend componenten van een hoogwaardige kwaliteit gebruikt. De Pitbull minishovel heeft zeer veel tractie en een unieke stabiliteit en kenmerkt zich door zijn grote prestaties, maar toch beperkte omvang. De minishovels van Pitbull zijn veel smaller dan de machines die gebruikt worden in de grond- weg- of waterbouw. Ze zijn zeer geschikt om in te zetten op werkplekken waar maar weinig ruimte beschikbaar is, zoals op de bouwplaats of in de stal.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Groot Aanbod

Als u momenteel op zoek bent naar een minishovel, heeft u vast gemerkt dat het aanbod enorm groot is. Er zijn veel soorten en maten, allemaal met verschillende specificaties. Weet u niet goed waar u uw zoektocht moet beginnen en waar u op moet letten? Dan helpen de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk u graag verder. Wij zijn dealer van de Pitbull minishovel en daar erg enthousiast over. U weet zeker dat u bij ons betrouwbaar advies krijgt. Wij kijken samen met u naar welke shovel het beste bij uw situatie of bedrijf past.

Veiligheid En Kwaliteit

Bij Prins Maasdijk staan veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid altijd voorop. Dat ziet u terug in onze machines en in ons advies. De Pitbull minishovel is bijvoorbeeld uitgerust met een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas en met een telescopische valbeveiliging. Daardoor is de shovel extra stabiel en dus extra veilig. De open giek met parallelsysteem zorgt voor goed zicht op het werkterrein. Omdat wij dealer zijn van de Pitbull minishovel, kunnen wij u uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Wij leveren maatwerk en denken altijd met de klant mee over de beste oplossingen.

Koppelsysteem

Bij de aanschaf van uw eerste Pitbull minishovel heeft u direct te maken met de aanschaf van diverse benodigde aanbouwdelen. U kunt zelf kiezen welk koppelsysteem u wenst. Dit geeft u een nog grotere keuzevrijheid in welke voorzetapparatuur u wenst te gebruiken. De verkoopadviseurs van Prins Maasdijk vertellen u daar graag meer over. Beschikt u al over een ruim assortiment aan aanbouwdelen, zoals een grondbak, puinbak, veegmachine, pelikaanbak, mestklem of palletvorken, dan kan de Pitbull minishovel worden geleverd met de koppeling die u al gebruikt. Een investering in nieuwe koppeldelen is dus niet altijd noodzakelijk.

Contact

Wilt u nu meer weten over de zeer krachtige en unieke Pitbull minishovel? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. En ook over de verschillende soorten opzetstukken die bij de shovel geleverd kunnen worden. Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor de Pitbull minishovel. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.