Wij zijn Prins Holland

De diverse ondernemingen van de Prins Holland groep zijn onderverdeeld in drie vestigingen waartussen een sterkte verbinding bestaat. Prins Maasdijk, Van Geel Heftrucks en Prins Forklifts UK. De groep is zowel regionaal als internationaal actief.

De kracht van de Prins Holland groep ligt in het versterkende effect dat ontstaat door de samenwerking van verschillende ondernemingen. Door optimaal gebruik te maken van ieders krachten, kan de Prins Holland groep breedvoerig, complexe projecten aannemen. Dankzij onze lokale aanwezigheid blijven de communicatielijnen kort en het contact persoonlijk.

Met meer dan 100 mensen zijn we elke dag bezig. Meer dan 30 servicemonteurs zorgen voor het onderhoud, drie vrachtauto’s voor transport en diverse grote magazijnen met veel voorraad voor een snelle, just-in-time levering. Deze leveringen vinden niet alleen in NL en UK plaats maar naar ook naar landen als Australie, USA, Belgie en vele meer.

Prins Motoren is de importeur voor Kubota dieselmotoren en verkoopt die met name aan machinebouwers in Nederland, Belgie en Spanje. De kwaliteit van Kubota is boven elke twijfel verheven. Samen met de logistiek van Prins Motoren en de kennis om deze op de juiste manier in te machine is deze combinatie uitermate succesvol en de grootste motorenleverancier van Nederland.

MPrins Mechanisatie en Van Geel heftrucks in Tilburg importeren, produceren, verkopen en verhuren machines voor intern transport. Met 30 monteurs wordt in een groot gedeelte van Noord Brabant, Zuid Holland de service voorzien. De groep heeft een verhuurvloot van ongeveer 1500 machines om de klanten in de behoefte voor korte of lange termijn te voorzien.

Prins Forklifts UK opereert in het zuiden van Engeland en importeert en distribueert daar de Prins heftrucks die in Maasdijk gebouwd worden. Daarnaast is er ook een uitgebreid programma van ander machines te koop of te huur.