Aggregaat

U zoekt een aggregaat om energie op te wekken voor uw bedrijf? Prins Maasdijk biedt u de oplossing. In ons brede aanbod vindt u zeker het aggregaat dat u nodig heeft.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Maatwerk

Of u nu een aggregaat zoekt met 1 kVA of 2200 kVA: Prins Maasdijk heeft het. Op onze overzichtelijke website vindt u snel het juiste aggregaat, inclusief alle specificaties en de prijs. Staat het gewenste er niet bij? Dan kunt u op ons rekenen voor maatwerk. In onze eigen werkplaats realiseren wij de nodige aanpassingen. Denk aan het monteren van een generatorset op een aanhangwagen. Als een generatorset mobiel wordt toegepast, hoeft u namelijk geen rekening te houden met aarding. Bovendien werken wij volgens de voorschriften van NEN3140 en NEN1010, zodat het aggregaat direct aan alle regelgeving voldoet. Ook voor aanpassingen op het gebied van kleurstelling, uitlaatroosters, de omkast en voorassemblage bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer Weten?

Zoekt u een aggregaat op maat? Onze medewerkers staan voor u klaar! Neem telefonisch contact op via 0174 - 51 60 11. Liever mailen? Stuur uw verzoek naar info@prinsmaasdijk.nl .