Aggregaten

1 kVA, 10 kVA, 100 kVA of 300 kVA: Prins Maasdijk heeft aggregaten in elk vermogen. Op onze website kunt u eenvoudig zoeken in ons brede assortiment.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Passende Oplossing

Het selecteren van de juiste generatorset is via onze website kinderspel. Alle aggregaten zijn gecategoriseerd per gewenst vermogen, bijvoorbeeld 5 of 200 kVA. Binnen die categorie vindt u een handig overzicht van de specificaties van de verschillende aggregaten, zoals het continu en standby vermogen, de omkast, de brandstof en het gewicht. Zo kiest u uit alle aggregaten degene die het beste bij uw behoefte past. Vindt u bij de nieuwe aggregaten niet wat u zoekt? Kijkt u dan eens bij het aanbod gebruikte generatorsets. Ook kunnen wij op basis van nieuwe en gebruikte aggregaten een open skid aggregaat samenstellen in elk gewenst vermogen. Voldoet ook dat niet aan uw wensen, dan leveren wij graag maatwerk. Voor een passende oplossing gaat u dus naar Prins Maasdijk.

Meer Weten?

Prins Maasdijk: voor al uw nieuwe en gebruikte aggregaten. Bel voor een afspraak naar telefoonnummer 0174 - 51 60 11. Of stuur uw verzoek naar info@prinsmaasdijk.nl .