Benzine generator

Een noodstroomvoeding als een benzine generator tot uw beschikking hebben biedt veel voordelen. Het is gemakkelijk en het geeft een veilig gevoel te weten dat u altijd kunt beschikken over elektriciteit, ook als de stroom is uitgevallen. Dit komt tegenwoordig regelmatig voor en treft soms een grote stad of een grote regio.

Als u een keer een stroomuitval heeft meegemaakt, overweegt u mogelijk de aanschaf van een generator. Dan bent u op elk moment zelfvoorzienend en heeft u de beschikking over de noodzakelijkste stroombehoefte.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Gemak

Zo ontdekken veel mensen het gemak van een noodstroomvoeding. Aanschaf is vaak prettiger dan huren van een dergelijke voorziening. Soms is het ook gewoon nodig, bijvoorbeeld als u ergens moet zijn of werken waar u niet beschikt over een aansluiting op het lichtnet.

Een benzine generator haalt u in huis om zelf te kunnen voorzien in de voor u noodzakelijke stroombehoefte. Natuurlijk bieden wij u alle informatie, zodat u gemakkelijk uw keus kunt bepalen. Als het nodig is, kunnen we ook nog aanvullende informatie via de leverancier opvragen. U weet hierdoor zeker dat u de beste keus maakt.

Energietoevoer

Omdat het apparaat brandstof omzet in elektrische energie kunt u het toestel dat u aansluit op de benzine generator voorzien van energie. Op die manier kunt u zelf voorzien in de energietoevoer en heeft u overal en altijd de beschikking over elektriciteit. Samen met u kunnen we bepalen welk vermogen u nodig heeft. Wanneer er stroomuitval is, bepaalt het vermogen van het apparaat gedurende welke periode deze ingezet kan worden. Meestal is een benzine generator iets goedkoper om aan te schaffen dan een diesel generator. Een type voor zwaardere apparatuur die krachtstroom nodig heeft, beschikt over 230V/400V. Er zijn ook generatoren van 230 V, met 1000 W tot 3000-6000 W.

De benzine generator kunt u overal mee naar toe nemen en is daarom bijzonder handig in gebruik. Zo bepaalt u zelf wanneer u elektriciteit wilt genereren. Het enige dat u nodig heeft is voldoende brandstof. Dat is wel iets waarmee u rekening moet houden. Een kwestie die nogal eens over het hoofd wordt gezien is de impact van een generator op het milieu. Het moge duidelijk zijn dat vanwege de brandstof waarop het apparaat werkt het zonder meer een belasting is voor het milieu. Vergeleken met de mogelijkheden van groene energie is het dus zaak om u af te vragen of u daadwerkelijk gebruik wilt maken van een stroomgenerator. Helaas zijn er nog geen alternatieven en dat maakt een benzine generator op veel plaatsen vaak onmisbaar.