Compact loader

Op zoek naar een compact loader? Dan bent u bij Prins Maasdijk aan het juiste adres. Zo zijn wij trotse dealer van de compact loader van Pitbull. Deze machine is uniek in zijn soort en wordt volledig in een hypermoderne Nederlandse fabriek geproduceerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. En om deze kwaliteit nog eens extra te waarborgen, worden uitsluitend componenten van A-merken gebruikt. De compact loader van Pitbull heeft zeer veel tractie en een unieke stabiliteit. De minishovel kenmerkt zich door zijn grote prestaties, maar toch beperkte omvang. De compact loaders van Pitbull zijn bijvoorbeeld veel smaller dan de machines die gebruikt worden in de grond- weg- of waterbouw. Daardoor zijn ze zeer geschikt om in te zetten op werkplekken waar maar weinig ruimte beschikbaar is, zoals op de bouwplaats of in een stal.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Groot Aanbod

Er zijn tal van verscillende soorten compact loaders te koop. Wat is nu belangrijk en wat niet? Er zijn veel soorten en maten, allemaal met verschillende specificaties. De verkoopadviseurs van Prins Maasdijk hebben verstand van zaken en helpen u graag verder. Wij zijn dealer van de Pitbull compact loader en daar erg enthousiast over. U weet zeker dat u bij ons betrouwbaar en goed advies krijgt. Wij kijken samen met u naar welke compact loader het beste bij uw situatie of bedrijf past.

Veiligheid En Kwaliteit

Bij Prins Maasdijk zijn veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid belangrijke pijlers. Dat ziet u niet alleen terug in onze machines, maar ook in onze service. Om de veiligheid te waarborgen is de compact loader van Pitbull bijvoorbeeld uitgerust met een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas. In combinatie met een telescopische valbeveiliging zorgt dat voor extra stabiliteit en dus veiligheid. Via de open giek met parallelsysteem heeft u goed zicht op het werkterrein. Omdat wij dealer zijn van de Pitbull compact loader, kunnen wij u uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen.

Koppelsysteem

Bij de aanschaf van uw eerste Pitbull compact loader krijgt u direct te maken met de aanschaf van diverse aanbouwdelen. U kunt zelf kiezen welk koppelsysteem u wenst. Dit heeft als grote voordeel dat u een nog grotere keuzevrijheid heeft in welke voorzetapparatuur u wenst te gebruiken. Beschikt u al over een ruim assortiment aan aanbouwdelen, zoals een grondbak, puinbak, veegmachine, pelikaanbak, mestklem of palletvorken? Dan kan de compact loader worden geleverd met de koppeling die u al gebruikt. Een investering in nieuwe koppeldelen is dus niet altijd noodzakelijk en dat bespaart u weer kosten.

Contact

Wilt u nu meer weten over de kwaliteiten van een compact loader? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor de Pitbull compact loader. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.