Electrische shovel

Bij Prins Maasdijk kunt u ook terecht als u een electrische shovel zoekt. Er is steeds meer vraag naar elektrisch rijden, ook op de bouwplaats of in de stal. Elektrisch rijden heeft dan ook veel voordelen. Geen kosten voor brandstof en milieuvriendelijk. Vooral dat laatste wordt steeds belangrijker. Prins Maasdijk is dan ook trots dat het de dealer mag zijn van de electrische shovel van Pitbull. Deze electrische shovel is pas op de markt gekomen, maar heeft zich nu al bewezen. Door het gebruik van onder andere een onafhankelijke bediening van de hydraulica en de rijaandrijving, in combinatie met een hoog voltage accupakket, zet de Pitbull electrische shovel een flinke stap vooruit in het segment.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Accupakketten

U kunt, als u voor de electrische shovel van Pitbull kiest, een keuze maken uit twee verschillende accupakketten, namelijk een 16kWh en een 24kWh pakket. Ze zijn beide voorzien van 96 volt en een oplaadsnelheid van twee uur. Daardoor neemt deze electrische shovel een brede positie in in de markt. De shovel is inzetbaar in verschillende branches. Zo zal de agrariër, de machinist, de hovenier en de stratenmaker voorzien zijn van een geruisloze, compact en zeer krachtige machine voor een betaalbare prijs.

Advies

Weet u niet goed of u nu voor een reguliere of electrische shovel moet kiezen? Wil u graag meer weten over de voor- en nadelen van elektrisch rijden? De verkoopadviseurs van Prins Maasdijk vertellen u graag alles over de ins en outs van een electrische shovel.Zo kan het interessant zijn om elektrisch te gaan rijden door verschillende subsidieregelingen. Wij leggen u het graag uit. Ons verkoopteam heeft veel ervaring en staat altijd klaar om u eerlijk advies te geven. Zodat u zelf een weloverwogen keuze kunt maken.

Aanbouwdelen

De electrische shovel van Pitbull is veelzijdig en multifunctioneel. Zo kunt u de verschillende aanbouwdelen makkelijk wisselen. Door het hoge vermogen is het zelfs mogelijk om elektrische aanbouwdelen aan te sluiten op het accupakket. Je kunt deze gebruiken zonder dat u prestaties verliest. Er zijn verschillende soorten aanbouwdelen, te gebruiken in verschillende soorten sectoren. U kunt denken aan een grondbak, puinbak, veegmachine, pelikaanbak, mestklem of palletvorken. Deze zijn allemaal eenvoudig te wisselen, zodat u weer snel door kunt met uw werkzaamheden.

Contact

Wilt u meer informatie over rijden met een electrische shovel of wilt u weten wat de voordelen zijn? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verschillende soorten shovels en toepassingen .Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en deskundig advies? Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor Pitbull electrische shovels. Maar u kunt ook bij ons terecht voor andere compact loaders van Pitbull. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.