Generator sets

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tristique orci ac quam vehicula, id tincidunt elit dictum. Vivamus vel tortor justo. Vivamus quis egestas diam, ac facilisis lorem. Aliquam a tincidunt purus. Integer ac vestibulum purus. Nullam faucibus quam dui. Pellentesque luctus nibh arcu, vitae posuere urna consequat gravida. Sed accumsan ac arcu quis interdum. Maecenas faucibus faucibus quam, et dignissim risus placerat non. Suspendisse cursus facilisis elementum. Nulla facilisi. Morbi lobortis arcu vel ipsum tincidunt imperdiet. Aenean sollicitudin sollicitudin neque facilisis efficitur. Mauris non consectetur justo.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Europower

EUROPOWER Generators startte haar activiteiten in 1990 in de provincie Limburg in België. De bedrijfsgebouwen van EUROPOWER omvatten nu een oppervlakte van 9.000 m2 en bevinden zich op een site van 27.000 m2 in Nieuwerkerken, België. Door constant te streven naar klanttevredenheid - in de ruimste zin van het woord - en door het leveren van topkwaliteit, is de firma nu de grootste fabrikant van kleine stroomaggregaten en lasaggregaten in de Benelux.

EUROPOWER-aggregaten zijn uniek omdat ze ontworpen worden volgens de specificaties van de klant. Onze ontwerpafdeling is erg goed op de hoogte van wat er op de markt leeft. Al deze factoren dragen bij tot onze unieke service; op maat gemaakte machines die aan bijna alle eisen tegemoet kunnen komen. Tot het uitgebreide klantenbestand van EUROPOWER behoren: toonaangevende telecomorganisaties, spoorwegmaatschappijen, brandweerkazernes, grote bouwbedrijven, verhuurbedrijven, internationale traders, humanitaire en niet-gouvernementele organisaties. Momenteel is EUROPOWER ISO9001:2008 gecertificeerd.

Inmesol

In 1982 begon een Spaanse ondernemer, José Luis Solano, met het ontwerpen en produceren van bodemplaten, geluiddichte carrosserie en elektrische componenten voor generatorsets in een kleine metaalbewerkingsstudio in Corvera, een klein dorp op 20 km van de stad Murcia in het zuidoosten van Spanje. Destijds was zijn hoofdactiviteit gericht op de fabricage en monoblock-montage van de motor en dynamo voor generatorsets. Nu, 38 jaar later, is zijn bedrijfsproject uitgegroeid tot Grupo Solano, wiens vlaggenschipbedrijf Inmesol is.

Inmesol is momenteel aanwezig in meer dan 80 landen op de vijf continenten en biedt een breed scala aan apparatuur met de meest innovatieve technologie voor de meest veeleisende markten, Inmesol ontwerpt, fabriceert en verkoopt zeer technologisch geavanceerde generatorsets, zowel in open als geluiddichte versies en met vermogenscapaciteiten van 2 tot 2500 kVA. Door een eigen productie lijn voor het vervaardigen van alle metalen delen levert Inmesol een robuuste omkasting, in de door eigen spuiterij voorzien van een hoge kwaliteit coating, waardoor uw aggregaat vele jaren mooi blijft, door samen te werken met gerenommeerde merken zoals Volvo, Mecc Alte en de bedieningspanelen van DSE (Deep Sea Electronics) levert dit een zeer betrouwbaar Aggregaat voor vele toepassingen.

Atlas Copco

Atlas Copco heeft een Fabriek in Zaragoza (Spanje) die onder de vlag van Gesan Aggregaten produceert, door het grote netwerk van Atlas Copco kunnen wij aan een heel breed scala aan sectoren een stroomaggregaat leveren. Van noodstroom tot primaire stationaire toepassing Atlas Copco heeft het. Atlas Copco Is gestart in 1873 in Stockholm Sweden om de spoorwegen te voorzien van gereedschap, compressoren, en lucht gereedschap. Vandaag de dag zijn deze wereld leider in compressoren en vele andere vlakken. In 2011 is Atlas Copco in het bezit gekomen van Gesan, een Spaanse fabrikant van Generatoren.

Gesan heeft in de plaats Zaragoza de fabriek staan, en telt 160 medewerkers waar ze een complete lijn hebben voor het vervaardigen van generatoren voor diversen toepassingen, en leveren inmiddels aan meer als 80 landen. Samen met Atlas Copco zorgt dit voor een hele brede range aan producten, waarmee wij vele klanten van dienst kunnen zijn.