Generatoren

Generatoren zijn er in allerlei soorten en maten. Prins Maasdijk adviseert u graag bij uw keuze voor een geschikte generatorset.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Wij Adviseren

Continu vermogen, standby vermogen, voltage, stroomsterkte, brandstof, koeling en gewicht. Dat zijn slechts enkele belangrijke specificaties van de vele generatoren in ons assortiment. Begrijpelijk dat het voor u lastig kan zijn om daaruit de beste generator te kiezen. Daarom bieden wij de generatorzoeker. Daar kunt u zelf invullen waar uw aggregaat aan moet voldoen, waarna u een advies krijgt over de meest geschikte generatoren. Bent u onbekend op dit terrein? U kunt met al uw vragen terecht bij onze medewerkers. Zij bepalen dan samen met u waar de generator aan moet voldoen en selecteren dan een shortlist van generatoren waar u uit kunt kiezen. Hebben wij het gewenste niet in ons assortiment? Dan bieden wij maatwerk, waarbij wij een generator geheel naar wens aanpassen. Zo heeft u altijd het juiste materiaal voor uw klus.

Meer Weten?

Benieuwd welke generatoren wij voor u beschikbaar hebben? Kijk op onze website of neem direct contact op met Prins Maasdijk. Bel ons op telefoonnummer 0174 - 51 60 11 of mail ons via info@prinsmaasdijk.nl .