Kleine shovel

Een kleine shovel is onmisbaar op veel bedrijven. Bent u op zoek naar een minishovel? Dan moet u bij Prins Maasdijk zijn. Wij zijn namelijk trotse importeur van verschillende soorten kleine shovels, bijvoorbeeld een kleine shovel van Pitbull. Deze shovels zijn van Nederlands fabricaat en allemaal uitgevoerd met een 4 cilinder Kubota V1505 dieselmotor. Deze dieselmotor levert standaard een vermogen van 36 pk. Als u voor de turbovariant kiest, heeft u zelfs een vermogen van maar liefst 45 pk. De wendbare en compacte kleine shovel is ideaal als u regelmatig in nauwe ruimtes moet werken. De Dana Spicer assen kunnen ruim drie keer het gewicht van de shovel dragen.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Aandacht Voor Veiligheid En Kwaliteit

Veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid hebben extra aandacht bij Prins Maasdijk. Aan deze punten voldoen alle kleine shovels die we verkopen. Zo heeft de kleine shovel voor extra veiligheid een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas en met een telescopische valbeveiliging. Om het zicht op de werkomgeving nog meer te verbeteren, is gekozen voor een open giek met parallelsysteem. Wilt u weten welke kleine shovel het beste bij uw situatie past? Prins Maasdijk heeft veel ervaring op het gebied van shovels en kan u dan ook uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Bij ons vindt u maatwerk, we denken altijd in oplossingen.

Stabiliteit

Bij Prins Maasdijk zijn we erg enthousiast over de kleine shovel van Pitbull. Door het stabiliteitssysteem is de shovel uiterst stabiel. Dit komt door de knikbesturing te voorzien van een star knikpunt, uitsluitend bedoeld om te sturen. De stabiliteit en het rijcomfort worden bereikt door de pendelende achteras. De vier wielen blijven in principe altijd in aanraking met de ondergrond, ook als er scherpe bochten genomen moeten worden of tijdens het knikken met de lading aan de voorkant. Dat maakt deze kleine shovel erg veilig.

Onderscheidend

De in Nederland geproduceerde kleine shovels, voorzien van een hydrostatische aandrijving, zorgen voor een grote overbrenging van kracht. De hydromotor van deze kleine shovel drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan. Dit resulteert in combinatie met de elektrisch verstelbare rijmotor in een traploze opschakeling. Wat deze kleine shovel ook onderscheidend maakt van de concurrentie is de giek. Door toepassing van P-Z kinematica blijft de last horizontaal en wordt een hoge uitbreekkracht gerealiseerd. De giek is zo ontworpen, dat de bestuurder altijd goed uitzicht heeft.

Contact

Wilt u nu meer weten over deze zeer krachtige en unieke kleine shovel? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verschillende soorten shovels. En ook over de verschillende soorten opzetstukken die bij de kleine shovel geleverd kunnen worden. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en deskundig advies? Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor Pitbull minishovels. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.