Kleine wiellader

Bent u op zoek naar een kleine wiellader? Dan is het u vast al opgevallen dat het aanbod erg groot is en de mogelijkheden eindeloos. Waar te beginnen? De aanschaf van een kleine wiellader begint met goed advies. En daarvoor moet u bij Prins Maasdijk zijn. Bij ons vindt u de juiste machines van de beste merken. De wielladers of shovels, ook wel laadschop of grondverzetmachine genoemd, zijn flexibel en kunnen voor verschillende werkzaamheden gebruikt worden. Er kunnen in de hefarm verschillende voorzetstukken gehangen worden, zoals een dichte bak, puinbak, palletvorken, stenenklem of een veegbezem. Er zijn nog veel meer voorzetstukken, laat u gerust informeren door ons professionele verkoopteam.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Hoogste Kwaliteit

Als u op zoek bent naar een kleine wiellader wilt u ongetwijfeld alleen een machine van de hoogste kwaliteit. Dan bent u bij Prins Maasdijk aan het juiste adres. Wij zijn bijvoorbeeld dealer van de Pitbull wiellader. Deze kleine wiellader heeft de beste eigenschappen en scoort hoog op het gebied van stabiliteit, veiligheid en productiviteit. Daarnaast ligt er een krachtige Kubota motor in, die erg zuinig en milieuvriendelijk is.

Verschillende Branches

De kleine wiellader wordt in verschillende branches toegepast, vanwege zijn stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De bekendste branches zijn de grondverzetbedrijven (GWW), maar ook stratenmakers, hoveniers, sloop- en bouwbedrijven gebruiken deze machines. De agrarische sector maakt ook graag gebruik van de multifunctionele kleine wiellader. Door de mogelijkheid om veel verschillende voorzetstukken aan de machine te koppelen, is deze allround geworden. Zo wordt de kleine wiellader ingezet bij stratenmakerswerk om mechanisch te bestraten. Vanwege de grote stabiliteit kan de kleine wiellader op verschillende soorten ondergrond gebruikt worden.

Compact

De kleine wiellader is niet groot, maar heeft grote prestaties. De machines zijn uitvoerig getest in veeleisende omstandigheden en door de valbescherming zijn ze uitermate veilig. Het zicht op de werkomgeving is uitstekend, vanwege de open giek van de Pitbull wiellader. Deze nieuwe generatie shovels staat garant voor duurzame prestaties. De gecontroleerde en beheerste vorm van bediening helpt u om eenvoudig te werken. De wiellader heeft een knikbesturing en is daardoor zeer wendbaar. Door deze knikbesturing, in combinatie met het compacte formaat, is de kleine wiellader uitermate geschikt om te werken in kleine ruimtes. Deze shovel is dan ook algauw onmisbaar op uw bedrijf.

Interesse?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het kopen van een kleine wiellader of een van onze andere machines. U krijgt bij ons deskundig advies van ons professionele verkoopteam. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden en u kunt altijd een eerlijk advies verwachten. Naast verschillende soorten wielladers, hebben we nog meer machines in ons assortiment, zoals shovels en heftrucks. Maak gerust eens een afspraak om te komen kijken. Service vinden wij belangrijk, wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.