Kniklader

Bent u op zoek naar een kniklader? De knikladers uit het assortiment van Prins Maasdijk worden veelal toegepast voor het verplaatsen van zand, aarde, grond, klinker en straatstenen. Ze worden onder meer ingezet bij projecten waar bestraat moet worden. Maar de kniklader is een veelzijdige machine. Ook in de land- en tuinbouw wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van een kniklader. Bij Prins Maasdijk laten we u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Wij zijn bijvoorbeeld officiële dealer van de Pitbull kniklader.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Groot Aanbod

Als u momenteel op zoek bent naar een kniklader, heeft u vast gemerkt dat het aanbod enorm groot is. Er zijn veel soorten en maten, allemaal met verschillende specificaties. Weet u niet goed waar u moet beginnen en waar u op moet letten? Dan helpen de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten machines, waaronder de kniklader. U weet zeker dat u bij ons betrouwbaar advies krijgt. Wij kijken samen met u naar welke machine het beste bij uw situatie of bedrijf past.

Verschillende Sectoren

Het is in eerste instantie goed om te kijken naar het soort werk dat u met de kniklader wilt gaan doen. Gaat u bijvoorbeeld aan het werk in de bouw of in de agrarische sector? Of zoekt u een handige hulp op de manege? In deze sectoren worden de knikladers van Pitbull vaak ingezet. De lage bodemdruk en de gespreide belasting voor de ondergrond dankzij het knikbare chassis, zijn kenmerkend voor de kniklader. Het zorgt voor stabiliteit en veiligheid. De Pitbull kniklader is vierwiel aangedreven en uiterst wendbaar. Dat maakt de machine geschikt om in kleine ruimtes te werken, zoals op een bouwplaats of in de stal.

Aanbouwdelen

Het grote voordeel van een kniklader is de multifunctionaliteit. De machine is op veel manieren te gebruiken door de aanbouwdelen. De knikladers van Pitbull kunnen uiteraard worden voorzien van diverse aanbouwdelen. We noemen graag enkele voorbeelden: balenklemmen, mestschuiven, pelikaanbakken, grondbakken, veegborstel, strooibakken, voerschuiven en stenenklemmen. Deze aanbouwdelen zijn stuk voor stuk makkelijk aan te brengen. Zo kunt u snel schakelen als u iets anders wilt gaan doen.

Doeleinden

We hadden het al eerder over de wendbaarheid van de kniklader. Door deze wendbaarheid kunnen de machines voor veel doeleinden worden ingezet. In de veeteelt bijvoorbeeld om mest te verwijderen, de stal aan te vegen en het voer aan te schuiven. Maar niet alleen in de veeteelt is de kniklader geliefd, ook op verschillende bouwplaatsen komt u deze machine tegen.

Interesse?

Wilt u meer weten over de verschillende toepassingen van de kniklader? Of bent u op zoek naar advies over wat de beste machine is voor uw bedrijf of werkzaamheden? Bij Prins Maasdijk staan we graag voor u klaar.