Mini loader kopen

Wilt u een mini loader kopen en bent u zich aan het oriënteren? Kom dan eens langs bij Prins Maasdijk. Wij hebben verschillende soorten mini loaders in ons assortiment, bijvoorbeeld de mini loader van Pitbull. Deze shovels zijn van Nederlands fabricaat en allemaal uitgevoerd met een 4 cilinder Kubota V1505 dieselmotor. Deze dieselmotor levert standaard een vermogen van 36 pk. En als u voor de turbovariant kiest, heeft u zelfs een vermogen van 45 pk. Als u regelmatig in kleine ruimtes moet werken, kunt u het beste een mini loader kopen. Deze zijn namelijk compact en wendbaar. Maar ook sterk, de Dana Spicer assen kunnen ruim drie keer het gewicht van de mini loader dragen.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Aandacht Voor Veiligheid En Kwaliteit

Veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid zijn belangrijke pijlers bij Prins Maasdijk. Als u een mini loader wilt kopen, weet u zeker dat uw machine aan al deze punten voldoet. Voor extra veiligheid hebben alle mini loaders van Pitbull een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas en met een telescopische valbeveiliging. Dat zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid. Om het zicht op de werkomgeving nog meer te verbeteren, is gekozen voor een open giek met parallelsysteem. Ook dat komt de veiligheid ten goede. Wilt u meer weten over bepaalde specificaties voordat u een mini loader gaat kopen? Prins Maasdijk kan u uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Bij ons vindt u maatwerk, we denken altijd in oplossingen.

Stabiliteit

Door het stabiliteitssysteem is de mini loader uiterst stabiel. Dit komt door de knikbesturing te voorzien van een star knikpunt, uitsluitend bedoeld om te sturen. Het rijcomfort en de stabiliteit worden bereikt door de pendelende achteras. De vier wielen blijven altijd in aanraking met de ondergrond, ook als er scherpe bochten genomen moeten worden of tijdens het knikken met de lading aan de voorkant.

Onderscheidend

De in Nederland geproduceerde mini loader zijn voorzien van een hydrostatische aandrijving. Dat zorgt voor een grote overbrenging van kracht. De hydromotor drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan. Dit resulteert, in combinatie met de elektrisch verstelbare rijmotor, in een traploze opschakeling. De giek maakt deze mini loader onderscheidend van de concurrentie. Door toepassing van P-Z kinematica blijft de last horizontaal en wordt een hoge uitbreekkracht gerealiseerd. De bestuurder heeft daarnaast altijd goed zicht op de werkomgeving.

Contact

Wilt U een mini loader kopen maar eerst goed advies krijgen? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verschillende soorten shovels. En ook over de verschillende soorten opzetstukken die bij de mini loader geleverd kunnen worden. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en deskundig advies? Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor Pitbull minishovels. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.