Mini loader

Op zoek naar een betrouwbare dealer van een mini loader? Dan bent u bij Prins Maasdijk aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist in verschillende soorten mini loaders. Zo zijn wij trotse dealer van de Pitbull mini loader. Deze machine kenmerkt zich door zijn grote prestaties maar toch kleine omvang. Een mini loader is veel smaller dan de machines die gebruikt worden in de grond- weg of waterbouw en zijn dus geschikt om in te zetten op werkplekken waar maar weinig ruimte beschikbaar is om bijvoorbeeld grond of stenen te verplaatsen. Daardoor is de mini loader binnen korte tijd zeer geliefd geworden. Wilt u meer weten over de mini loader? Dan staat het verkoopteam van Prins Maasdijk graag voor u klaar om u daar meer over te vertellen.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Veelzijdig

Naast compact, is de mini loader ook nog veelzijdig. Door verschillende koppel- of aanbouwdelen kunt u snel schakelen. Bij de aankoop van een mini loader kunt u kiezen welk koppelsysteem u wenst. Dit geeft u een nog grotere keuze in vrijheid in welke voorzetapparatuur u wenst te gebruiken. Als u al beschikt over een ruim assortiment aan aanbouwdelen, kan de mini loader geleverd worden met de koppeling die u al gebruikt. Een investering in nieuwe koppeldelen is dus niet altijd mogelijk.

Altijd Goed Advies

Veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid zijn belangrijke pijlers bij Prins Maasdijk. Deze punten vindt u allemaal terug in onze mini loader. De machine heeft bijvoorbeeld voor extra veiligheid een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas en met een telescopische valbeveiliging. Dat komt de stabiliteit ten goede. En voor een betere zichtbaarheid is gekozen voor een open giek met parallelsysteem. Zo heeft u altijd perfect zicht op het werkterrein. Wilt u meer weten? Prins Maasdijk heeft veel ervaring op het gebied van verschillende soorten machines en kan u dan ook uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Wij leveren maatwerk en denken altijd in oplossingen. Onze verkoopadviseurs vertellen u alles over de mini loader en laten u graag kennismaken met de mogelijkheden.

Onderscheidend

De in Nederland geproduceerde mini loaders, voorzien van een hydrostatische aandrijving, zorgen voor een grote overbrenging van kracht. De hydromotor van deze machine drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan. Dit resulteert in combinatie met de elektrisch verstelbare rijmotor in een traploze opschakeling. Ook met de giek onderscheidt deze mini loader zich van de concurrentie door toepassing van P-Z kinematica. Zo blijft de last horizontaal en wordt een hoge uitbreekkracht gerealiseerd.

Contact

Wilt u nu meer weten over deze zeer krachtige en unieke mini loader? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en deskundig advies? Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor Pitbull minis loaders. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.