Pitbull compact loader

De verkoopadviseurs van Prins Maasdijk laten u graag kennismaken met de Pitbull compact loader. Wij zijn namelijk dealer van Pitbull en erg enthousiast over de compact loader. De machine is compact, maar wendbaar en makkelijk in gebruik. Wij vertellen u graag meer over de Pitbull compact loader. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Aandrijving En Stabiliteit

De Pitbull compact loader is voorzien van een hydrostatische aandrijving, rechtstreeks op een doorlopende cardanas. De hydromotor drijft met een eindvertraging de twee 12 tons Dan Spicer assen aan. In vergelijking met wielmotoren zorgt dit voor een grote overbrenging van kracht. De unieke stabiliteit van de Pitbull compact loader ten opzichte van de concurrentie is gerealiseerd door de knikbesturing niet te voorzien van een pendelend knikpunt, maar van een star knikpunt. Hierdoor is het knikpunt uitsluitend bedoeld om te sturen. Het rijcomfort en de stabiliteit worden gehaald uit de toepassing van de pendelende achteras. De vier wielen blijven praktisch altijd in aanraking met de ondergrond, ook bij het nemen van bochten of met het knikken met lading aan de voorkant.

Klein Maar Krachtig

De Pitbull compact loader heeft zeer veel tractie waardoor er met veel kracht iets voor te trekken valt. Maar het is ook mogelijk om een hoop zand in te rijden. De Pitbull compact loader is ook zeer vriendelijk in gebruik. Besturen is eenvoudig met een joystick. De nieuwst modellen hebben zelfs een touchscreen in het dashboard. De instap van de shovel is laag en de stoel is makkelijk te verstellen. De stuurkolom kan naar voren gekanteld worden. Dit alles verhoogt het rijcomfort.

Onderscheidend

De giek van de Pitbull compact loader is onderscheidend van de concurrentie door toepassing van P-Z kinematica. De P-kinematica zorgt er middels parallelle geleiding voor dat de last horizontaal blijft en de Z-kinematica zorgt voor een hoge uitbreekkracht. Dat resulteert in enorm veel kracht om bijvoorbeeld pallets met stenen op te tillen. Het ontwerp en de constructie van de giek geeft de bestuurder van de Pitbull compact loader een goed overzicht op het werkterrein. De bestuurder kijkt door de giek heen. Ook de spatborden beperken het zicht niet.

Wisselen Van Aanbouwdelen

Op de Pitbull compact loader zit standaard een hydraulische snelwissel, zodat u snel van aanbouwdeel kan wisselen. U kunt het ene moment de stal vegen en het andere moment met de palletvorken hooibalen verrijden. Dat maakt de machine veelzijdig en multifunctioneel. Wilt u meer weten over de Pitbull compact loader, wat de mogelijkheden zijn of de machine met eigen ogen zien? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Ons professionele team staat graag voor u klaar en beantwoordt al uw vragen.. Tot ziens bij Prins Maasdijk.