Pitbull kniklader

De Pitbull kniklader heeft aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. Prins Maasdijk is niet voor niets trotse dealer van de Pitbull kniklader. Deze kniklader is compact gebouwd en zeer wendbaar. En daardoor de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes. Veiligheid is een van de belangrijkste pijlers van de Pitbull kniklader. Het lage zwaartepunt, in combinatie met het starre knikpunt, maakt de kniklader zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden. Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging is het onmogelijk om tijdens de werkzaamheden uit de machine te vallen.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Veel Doeleinden

De Pitbull kniklader kan voor veel doeleinden ingezet worden. Bijvoorbeeld voor het verplaatsen van zand, aarde, grond, klinkers en straatstenen. Maar de kniklader is een veelzijdige machine. Ook in de land- en tuinbouw wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van een Pitbull kniklader. De lage bodemdruk en de gespreide belasting voor de ondergrond dankzij het knikbare chassis, zijn kenmerkend voor de kniklader. Het zorgt voor stabiliteit en veiligheid. De Pitbull kniklader is vierwiel aangedreven en uiterst wendbaar. Dat maakt de deze machine geschikt om in kleine ruimtes te werken, zoals op een bouwplaats of in de stal.

Bij Prins Maasdijk laten we u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Zodat u kunt zien welke machine het beste bij uw situatie past.

Kwaliteit

De kwaliteit van de Pitbull kniklader wordt gegarandeerd door het gebruik van de meest hoogwaardige producten. Er zit bijvoorbeeld een 4 cilinder Kubota motor in de kniklader. De hydromotor drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan. Dit resulteert in combinatie met de elektrisch verstelbare rijmotor in een traploze opschakeling. Het frame wordt vervaardigd uit staal van hoge kwaliteit en er wordt alleen maar gebruik gemaakt van A-merk componenten. Standaard wordt de Pitbull kniklader voorzien van de unieke giek die gebruikmaakt van een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica. Dit maakt de kniklader zeer krachtig en zorgt voor perfecte parallelgeleiding met een hoge uitbreekkracht.

Aanbouwdelen

Het grote voordeel van de Pitbull kniklader is de multifunctionaliteit. De machine is op veel manieren te gebruiken door de verschillende aanbouwdelen die makkelijk zijn aan te brengen. We noemen graag enkele voorbeelden: balenklemmen, mestschuiven, pelikaanbakken, grondbakken, veegborstel, strooibakken, voerschuiven en stenenklemmen. Deze aanbouwdelen zijn stuk voor stuk makkelijk aan te brengen. Zo kunt u snel schakelen als u iets anders wilt gaan doen.

Interesse?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het kopen van een Pitbull kniklader of een van onze andere producten. Want bij Prins Maasdijk kunt u niet alleen terecht voor shovels, wij hebben nog veel meer machines in ons assortiment. U vindt bij ons daarnaast niet alleen een groot assortiment aan machines, maar u krijgt ook altijd deskundig advies van ons professionele verkoopadviseurs. Service vinden wij belangrijk, wij staan graag voor u klaar.