Pitbull shovel

Als u op zoek bent naar een Pitbull shovel, dan moet u bij Prins Maasdijk zijn. Wij zijn officiële dealer van het merk Pitbull. Deze shovels zijn van Nederlands fabricaat en allemaal uitgevoerd met een motor van Kubota. De wendbare en compacte shovel van Pitbull is ideaal als u in nauwe ruimtes moet werken. De Pitbull shovel beschikt over een ruime cabine en de bestuurder kan veilig werken. Het zicht op de werkomgeving is perfect. De Pitbull shovel onderscheid zich dan ook van zijn concurrenten door uitstekende prestaties, de wendbaarheid, compacte vormgeving en krachtige eigenschappen. De verkoopadviseurs van Prins Maasdijk vertellen u graag meer over de prestaties en eigenschappen van deze shovel.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Altijd Goed Advies

Bij Prins Maasdijk staan veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid altijd hoog in het vaandel. Deze punten vindt u allemaal terug in de Pitbull shovel. Voor extra veiligheid heeft de shovel een stabilisatiesysteem op de achterste schommelas en met een telescopische valbeveiliging. Daardoor is de shovel extra stabiel. De open giek met parallelsysteem zorgt voor een betere zichtbaarheid op het werkterrein. Omdat wij dealer zijn van de Pitbull shovel, kunnen wij u uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Wij leveren maatwerk en denken altijd in oplossingen. Onze verkoopadviseurs vertellen u alles over verschillende soorten shovels en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Voorzetstukken

Bij Prins Maasdijk zijn we erg enthousiast over de Pitbull shovel. De shovel is enorm veelzijdig en in veel sectoren in te zetten. Als u eenmaal hebt kennisgemaakt met deze machine, kunt u ‘m vast en zeker niet meer missen. De shovel is uitgerust met een hefarm waar steeds wisselende voorzetstukken aan gehangen kunnen worden. De Pitbull shovel kan zo worden ingezet voor wisselende toepassingen. Enkele voorbeelden van voorzetstukken voor de Pitbull shovel zijn: stenenklem, palletvorken, dichte bak, puinbak, stenenrotator of veegbezem. Door de uniforme maatvoering gaat het wisselen van de voorzetstukken voor de shovel snel en eenvoudig. Een Pitbull shovel kan middels de hefarm worden uitgerust met aanbouwdelen die gebruikt worden in de land- en tuinbouw, bijvoorbeeld bij potplant- en boomkwekers. De Pitbull shovel kan in een handomdraai omgetoverd worden in een maaier, frees, pallettruck of zaagselstrooier.

Contact

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het kopen van een Pitbull shovel of een van onze andere producten. Want bij Prins Maasdijk kunt u niet alleen terecht voor shovels, wij hebben nog veel meer machines in ons assortiment. Naast standaard vorkheftrucks, de ruwterrein heftrucks en de magazijntrucks, is Prins Maasdijk ook dealer van Pitbull minishovels. U vindt bij ons daarnaast niet alleen een groot assortiment aan machines, maar u krijgt ook altijd deskundig advies van ons professionele verkoopadviseurs. Service vinden wij belangrijk, wij staan graag voor u klaar.