Pitbull wiellader

Bent u op zoek naar een Pitbull wiellader? Dan kan Prins Maasdijk u wellicht verder helpen. De Pitbull Wiellader wordt gemaakt in een Nederlandse fabriek van kwalitatief hoogwaardige componenten. Het is dan ook niet vreemd dat deze wiellader in korte tijd al erg geliefd is geworden. Prins Maasdijk is officiële dealer van de Pitbull wiellader. Een machine waarmee grond wordt verzet, of ook wel verplaatst genoemd, wordt een wiellader genoemd. Andere veel voorkomende benamingen voor deze machine zijn shovel, grondverzetmachine, een landschop en kniklader. Niet alleen de naamgeving is veelzijdig, ook de machine is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bij Prins Maasdijk laten we u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden van de Pitbull wiellader.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Onmisbaar

De Pitbull wiellader is voor grondverzetbedrijven (GWW) een onmisbare machine. In deze branche worden vooral grote en zware machines tot wel tweehonderdduizend kilo gebruikt. Maar er zijn ook compactere exemplaren verkrijgbaar, zoals de Pitbull wiellader, een kleine krachtpatser. Ideaal als u in kleine ruimtes moet werken. Maar de wiellader wordt ook gebruikt bij bouwbedrijven, sloopbedrijven, hoveniers en stratenmakers. De machines zijn allemaal uitgerust met een krachtige Kubota motor.

Multifunctioneel

De Pitbull wiellader heeft als grote voordeel dat deze multifunctioneel is. Zo is het mogelijk om diverse voorzetapparatuur te gebruiken die eenvoudig aan de hefarm bevestigd kunnen worden. Wilt u stenen of zakken zand verplaatsen? Gebruik dan de palletvorken. Andere veel voorkomende voorzetstukken zijn de dichte bak, de puinbak, de stenenklem en de veegbezem. De Pitbull wiellader is ook geschikt als allround machine in de agrarische sector omdat de voorzetstukken zo makkelijk te verwisselen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mestvork met bovenklem, grondboren, een puinriek en maaimachines. Containers voor voerdosering kunnen eveneens eenvoudig aan de Pitbull wiellader worden gekoppeld.

Compact

De Pitbull wiellader is niet alleen compact, maar ook speciaal ontwikkeld om te werken in kleine ruimtes. De machine is wendbaar en stabiel, en daardoor zeer veilig. Want veiligheid, kracht en kwaliteit staan altijd voorop bij Prins Maasdijk. Dat ziet u terug in al onze machines en producten. De Pitbull wiellader is met het grote aanbod van toepasbare aanbouwdelen een veelzijdige machine waarbij ergonomie en betrouwbaarheid uitgangspunt zijn. De wiellader is ontwikkeld in Nederland en wordt hier ook geproduceerd. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit die u bij Prins Maasdijk gewend bent.

Interesse?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het kopen van een Pitbull wiellader of een van onze andere machines. Want bij Prins Maasdijk kunt u niet alleen terecht voor wielladers, wij hebben nog veel meer machines in ons assortiment. U krijgt bij ons daarnaast deskundig advies van ons professionele verkoopteam. Service vinden wij belangrijk, wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.