Shovel klein

Zoekt u een shovel? Klein of groot, bij Prins Maasdijk is het assortiment erg ruim. Zo hebben we de zeer krachtige, compact en veilige shovel van Pitbull. Deze shovel is klein, maar uniek in zijn soort. De shovel wordt volledig in een hypermoderne Nederlandse fabriek geproduceerd. Om de kwaliteit te waarborgen, worden uitsluitend componenten van een hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Deze shovel is klein, maar heeft zeer veel tractie en een unieke stabiliteit. Wilt u meer weten over alle specificaties en leverbare modellen? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over deze shovel.

Advies 
nodig?

Neem contact op

Veiligheid En Comfort

De Pitbull shovel is klein, maar valt op door zijn doordachte techniek. Zo wordt er gebruik gemaakt van een gepatenteerd stabilisatiesysteem op de beweegbare achteras. Deze wordt gecombineerd met een telescopische valbeveiliging. Daardoor is de minishovel erg veilig. Want veiligheid, kwaliteit, kracht en behendigheid staan voorop bij Prins Maasdijk. Aan deze punten voldoen alle shovels, klein of groot, die we verkopen. Goed zicht op de werkomgeving bevordert ook de veiligheid. Daarom heeft de shovel een open giek met parallelsysteem. Optioneel kan er gekozen worden voor de clear-view telescopische giek, voor rijcomfort met een vrij gezichtsveld. Wij denken graag met u mee over welke shovel het beste bij u past. Prins Maasdijk heeft veel ervaring op het gebied van shovels en kan u dan ook uitstekend adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Bij ons vindt u maatwerk.

Verschillende Sectoren

De shovels worden in verschillende sectoren gebruikt. Vooral in de land- en tuinbouwsector is deze shovel geliefd. Klein, en daarom goed te gebruiken in nauwe ruimtes zoals een stal. De lage bodemdruk en de gespreide belasting voor de ondergrond dankzij het knikbare chassis, zijn kenmerkend voor deze shovel. Het zorgt voor stabiliteit en veiligheid. De Pitbull shovel is vierwiel aangedreven en uiterst wendbaar. Dat maakt de machine geschikt om in kleine ruimtes te werken.

Aanbouwdelen

Het grote voordeel van een kleine shovel is de multifunctionaliteit. De machine is op veel manieren te gebruiken door het aankoppelen van verschillende soorten opzetstukken. De shovel is klein, maar kan worden voorzien van diverse aanbouwdelen. We noemen graag enkele voorbeelden: balenklemmen, mestschuiven, pelikaanbakken, grondbakken, veegborstel, strooibakken, voerschuiven en stenenklemmen. Deze aanbouwdelen zijn allemaal zeer makkelijk aan te brengen. Zo kunt u snel schakelen als u iets anders wilt gaan doen.

Contact

Wilt u nu meer weten over deze zeer krachtige en unieke shovel in het klein? Dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. En ook over de verschillende soorten opzetstukken die bij de shovel geleverd kunnen worden. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en deskundig advies? Prins Maasdijk is het aanspreekpunt voor Pitbull minishovels. Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij Prins Maasdijk.